Platforma PROFESIONALA

Online SMART StartUp

Mulți dintre cei care lansează o afacere cunosc faptul că buna pregătire a ceea ce intenționezi să întreprinzi reprezintă, întotdeauna, jumătate din calea către succes. Incubatorul de afaceri virtual inovativ Platforma E-Learning Business SMART StartUp prin intermediul Cursului GRATIS E-Learning Business Plan SMART StartUp realizat de ADT, vă va fi util pentru această pregătire. A deveni întreprinzător este o excelentă ocazie pentru persoanele dornice să creeze, să inoveze, care sunt pregătite să desfășoare o muncă de excepție și care ar dori să-și ia soarta în propriile mâini. Cu toate acestea, drumul către o activitate independentă nu este o călătorie de plăcere. Ea va fi presărată cu probleme care trebuie rezolvate. Din nefericire, succesul în afaceri nu este garantat. Aproape jumătate din totalul falimentelor s-a produs pe parcursul primilor patru ani de la lansare. Omul de afaceri ar trebui să fie conștient de oportunitățile care i se oferă, dar și de riscuri.

Platforma E-Learning Business SMART StartUp concentrează în paginile sale WEB principalele probleme cărora viitorul întreprinzător trebuie să le găsească rezolvare. Desigur că:

· Incubatorul de afaceri virtual Platforma E-Learning Business SMART StartUp

· Cursul GRATIS E-Learning Business Plan SMART StartUp

· Ghidul online SMART S.T.A.R.T-U.P - Sustenabilitate si Tehnologie in Antreprenoriat prin Resurse Tinere - Utile si Productive - cu resurse pentru informare a viitorilor tineri antreprenori;

pot fi utile și celor care și-au creat deja o firmă dar vor să-și dezvolte în continuare propriile afaceri. Astfel, Platforma E-Learning Business SMART StartUp abordează, punând un accent deosebit pe aspectele practice, următoarele probleme:

  • Concepte antreprenoriale - Competente antreprenoriale / Cultura antreprenoriala
  • Condiţii ale activităţii antreprenoriale - Strategii antreprenoriale la nivelul afacerii
  • Iniţierea unei afaceri - Marketingul in afaceri / Planificarea afacerii
  • Curajul de a incepe - Antreprenorul și crearea strategiei firmei
  • Derularea unei afaceri - Managementul și dezvoltarea afacerii
  • Evaluarea unei afaceri - Resursele umane și managementul lor în IMM-uri

De altfel Cursul GRATIS E-Learning Business Plan & Ghidul online SMART S.T.A.R.T-U.P din cadrul Platformei SMART StartUp se adresează tuturor, însă cu precădere celor aflați la început de drum. Urmând acest curs vei afla răspunsul la întrebări fundamentale, precum:

  • Ce este antreprenoriatul și care sunt principalele abilități personale pe care un antreprenor trebuie să și le dezvolte?
  • Cum pot dezvolta un produs de succes?
  • Cum se pun bazele unei companii solide?
  • Ce trebuie făcut pentru a dezvolta o echipă armonioasă și a atrage o finanțare?

Suntem conștienți că această lucrare/inițiativă de proiect este perfectibilă. Se dorește ca:

· Platforma E-Learning Business SMART StartUp

· Cursul GRATIS E-Learning Business Plan SMART S.T.A.R.T-U.P

· Ghidul online SMART S.T.A.R.T-U.P

să reprezinte o modalitate practică imediată de sprijinire a sectorului întreprinderilor mici și mijlocii, important pentru prezentul și viitorul economiei românești.

S.T.A.R.T-U.P ADT 2019 GAL GILORT

Bine ai venit pe Platforma SMART StartUp E-Learning Business

Platforma E-Learning Business Plan SMART StartUp

"Fiecare dintre noi poate deveni un antreprenor ! Ingredientele succesului pentru a construi o afacere sunt următoarele: hotărâre, putere de muncă, voință și credință în ideea pe care vrei să o pui în practică.

· Reține, a fi antreprenor este o alegere pe care o poți face în orice moment.

· Ne-am bucura să știm că succesul afacerilor dumneavoastră viitoare s-a datorat și informațiilor puse la dispoziție de Platforma SMART StartUp , Cursul E-Learning Business Plan & Ghidul online S.T.A.R.T-U.P.

· Avem speranța că prin Platforma SMART StartUp , Cursul E-Learning Business Plan & Ghidul online S.T.A.R.T-U.P. sa realizați un pas important către o afacere profitabilă !

· Vă stăm la dispoziție pentru a vă oferi suportul nostru în vederea demarării unei afaceri și rețineți că nu puteți face lucruri mari având așteptări mici !

Suntem în orice moment alături de dumneavoastră și vă urăm Multe realizări & Mult succes !"

SURSE FINANTARE

E-Learning StartUp

INFO UTILE

BUNE PRACTICI

PROMO NetSt@rtUp

Asociatia Grup Actiune Locala - G.A.L. Gilort

Comuna Scoarța, nr.47, sc.1, ap.3, jud. GorjProgram de Lucru: L-V 08:00 - 17:00Program cu Publicul: L-V 10:00 - 14:000765.429.592 / 0786.869.1510745.506.326 / 0374.038.650 /0374.091.183gal_gilort@yahoo.com

S I M U L A T O R – FORMULAR conceput sa aveți șanse 100% de finanțare a PLANULUI de AFACERI

200.000 LEI /44.000 euro (NERAMBURSABILI) Obținere finanțare prin programul StartUp Nation ROMANIA !