Specials

Musicalkamp

Wie?: voor kinderen en jongeren tussen 8 en 14 jaar

Waar: Campus Bellevue Izegem

Prijs: €175 per week, €5 per warme maaltijd

Wat?: Hou je van dansen maar zijn ook zingen en acteren echt jouw ding? Dan is ons Dolilé-musicalkamp echt iets voor jou! Deze musicalweek bestaat uit musical, dans en zang. De bedoeling is dat we naar een korte musical toe werken en onderweg een hoop leren over zingen, bewegen en acteren. We werken ook aan presentatie en zelfvertrouwen. Bij deze kampformule kiest u voor gediplomeerde lesgevers (voor alle musicalactiviteiten) en gediplomeerde animatoren (voor de algemene begeleiding). In de prijs zijn alle activiteiten en tussendoortjes inbegrepen. Er is ook een mogelijkheid om een warme maaltijd te nuttigen mits €5 opleg per dag.

Zomervakantie - 06/07/2020 - 10/07/2020

High Levelkamp

Wie?: voor kinderen en jongeren tussen 8 en 16 jaar, danservaring vereist!

Waar: Life Danscenter Izegem

Prijs: €175 per week, €5 per warme maaltijd

Wat?: Dance, dance, dance! Ben jij een danser of danseres in hart en nieren en ben je op zoek naar een uitdaging op dansgebied? Dan biedt dit high levelkamp je zonder twijfel wat je zoekt. Verschillende gespecialiseerde lesgevers in de verschillende dansstijlen zijn er om jou elke dag uit te dagen en naar een volgend niveau te brengen. We stretchen en dansen van klassiek en modern tot hiphop en disco, telkens gegeven door gespecialiseerde lesgevers. Deze dansweek wordt aangeboden voor dansers mét ervaring. Benieuwd van wie je elke dag een uitdaging mag verwachten? Volg ons op Facebook of Instagram en kom zo te weten wie onze lesgevers worden!

Paasvakantie - 06/04/2020 - 10/04/2020

Zomervakantie - 17/08/2020 - 21/08/2020

Vorig jaar kregen we onder andere niemand minder dan Laurent Flament over de dansvloer... Wie daagt jullie dit jaar uit?

Sport- & adventurekamp (NEW)

Wie?: voor kinderen en jongeren tussen 8 en 14 jaar

Waar: Campus Bellevue Izegem

Prijs: €175 per week, €5 per warme maaltijd

Wat?: Zin om te proeven van verschillende sportdisciplines en om je sportieve grenzen op verschillende gebieden te verleggen? Dan ben je bij ons sport/adventure kamp zeker op de goede plaats! Gediplomeerde lesgevers laten je proeven van diverse sporten, zowel de alom bekende, als de sporten die voor de meesten onder ons nog tot het onbekende behoren. En we gaan geen enkele uitdaging uit de weg… Dus verwacht niet enkel voetbal, maar misschien word je wel uitgedaagd met een echt hoogteparcours en blijkt klimmen wel jouw favoriete sport! We ontdekken het graag samen tijdens dit fantastische kamp!

Zomervakantie - 13/07/2020 - 17/07/2020

Sportieve uitdagingen op ieders maat!

Dolilé allez allez - Franse taalacademie (NEW)

Wie?: voor kinderen en jongeren tussen 8 en 14 jaar

Waar: Campus Bellevue Izegem

Prijs: €175 per week, €5 per warme maaltijd

Wat?: In alle Dolilé-kampen gaan leren, actie en plezier hand in hand. De taalacademie is hier het perfecte voorbeeld van. In de voormiddag krijgen de kids 3 uur taalateliers, in de namiddag voorzien we een mix van creatieve en sportieve activiteiten. Taal leren wordt een spel! Gedurende 5 voormiddagen krijg je drie uur taalateliers. Zo zal je in kleine groepen bijvoorbeeld al kaartend werkwoorden en woordenschat inoefenen of Franse liedjes zingen. Het is maar een greep uit de gevarieerde taalactiviteiten die op ons weekmenu voorkomen. Voor de jongste deelnemers, die nog nooit Frans op school hadden, is de formule een taalinitiatie. De oudere deelnemers vormen hun eerste zinnetjes en leren durven spreken. Je hebt helemaal niet het gevoel weer op school te zitten. Leuk en leerrijk!

Zomervakantie - 13/07/2020 - 17/07/2020

De Franse taal wordt je beste vriend!

Dolilé aan zee

Wie?: voor kinderen en jongeren van het eerste leerjaar tot het tweede middelbaar

Waar: Vakantiecentrum De Barkentijn Nieuwpoort

Prijs: €280 (all-in, inclusief heenreis met de bus, op vrijdag kunnen de kids mee met de ouders/supporters na de slotshow)

Wat?: Onze dans- en funkampen nemen we dit jaar mee op verplaatsing! We gaan samen naar de Belgische kust. Al jaren genieten heel wat kinderen en jongeren van onze dans- en funkampen. Dat willen we dit jaar nu net iets anders doen! We nemen dezelfde formules, maar we gaan op verplaatsing... En dat naar 1 van de mooiste plekjes aan de Belgische kust. We dansen, sporten, spelen, knutselen en genieten op de dijk van Nieuwpoort. Een hele week met amusement van vroeg tot laat. En dat met de reeds gekende Dolilé-garanties: kwalitatieve activiteiten en kwalitatieve begeleiding (gebrevetteerde monitoren en juffen). Voor de heenreis kunnen de kids gebracht worden of mee met onze bus, voor de terugreis kunnen alle lieve supporters komen genieten van onze slotshow zodat de kids dan mee naar huis kunnen.

Zomervakantie - 19/07/2020 - 24/07/2020

Samen genieten van een strandwandeling en een prachtige zonsondergang...

Dolilé mini aan zee (NEW)

Wie?: kleuterthema (2de en 3de kleuterklas)

Waar: Vakantiecentrum De Barkentijn Nieuwpoort

Prijs: €115 (all-in, 3 dagen - 2 nachten, op vrijdag kunnen de kids mee met de ouders/supporters na de slotshow)

Wat?: Onze kleuterthemakampen nemen we dit jaar mee op verplaatsing! We gaan samen naar de Belgische kust. Al jaren genieten heel wat kleuters van onze themakampen. Dat willen we dit jaar nu net iets anders doen! We nemen dezelfde formules, maar we gaan op verplaatsing... En dat naar 1 van de mooiste plekjes aan de Belgische kust. We dansen, sporten, spelen, knutselen en genieten op de dijk van Nieuwpoort. We genieten van woensdag tot vrijdag van al het moois van het strand en de kust ons biedt. En dat met de reeds gekende Dolilé-garanties: kwalitatieve activiteiten en kwalitatieve begeleiding (gebrevetteerde monitoren en juffen).

Zomervakantie - 22/07/2020 - 24/07/2020