Vakantiekampen & meer!

Dolilé is sinds 2014 dé organisatie bij uitstek voor kwalitatieve vakantiekampjes en activiteiten voor kinderen en jongeren van 2,5 tot 14 jaar. Met onze verschillende vakantieformules spelen we in op de verschillende interesses van onze doelgroep en bieden we hen elk kampje weer de tijd van hun leven. Voor ieder wat wils en dat telkens met de vaste Dolilé-garanties: professionele en gebrevetteerde begeleiding in een veilige, leuke en familiale sfeer. Kwaliteit, vertrouwen en fun zijn onze kernwoorden. Ontdek ons aanbod want... Dolilé, altijd een goed idee!

VID-20190315-WA0004.mp4

Een algemene impressie van onze kampjes...

VID-20190315-WA0001.mp4

Het enige echte Dolilé-lied!

Waarom kiezen voor Dolilé?

Jaarlijks kiezen honderden ouders steevast voor een Dolilé-vakantiekampje. Maar is een Dolilé-vakantiekampje ook iets voor uw kind? Wij lijsten graag even onze Dolilé-garanties voor u op om u een beeld te geven van hoe wij onze kampjes een invulling geven. Bekijk zeker ook ons onderdeeltje 'Kampen' om onze verschillende kampformules te ontdekken.

Als u kiest voor Dolilé, dan kiest u voor...

... kwalitatieve activiteiten (naast de grote variatie aan sport-, spel-, dans- en crea-activiteiten op de vertrouwde locatie bieden we ook een zwemnamiddag en een pretparkdag in de prijs inbegrepen).

... kleinschalige vakantiekampjes (kleine groepjes van max 15 deelnemers per 2 moni's met oog voor elke individuele deelnemer).

... gediplomeerde en gebrevetteerde begeleiding (elke groep onder begeleiding van iemand uit het onderwijs of een gebrevetteerde animator, ontdek ons team bij 'Wie zijn we?').

... gevarieerde en gezonde tussendoortjes en maaltijden (in de prijs van onze kampjes zijn alle tussendoortjes - een koekje af en toe maar ook elke dag keuze uit verschillende fruitsoorten - en een hele dag water inbegrepen, er is ook mogelijkheid om van een warme, verse maaltijd te genieten, met liefde bereid door ons eigen kookteam).

... een gemoedelijke, familiale sfeer (bij Dolilé geen massa's of nummers maar allemaal waardevolle kindjes en deelnemers die allemaal heel veel aandacht verdienen en krijgen door onze beperkte groepjes; we werken met 2 begeleiders per groep van 15 deelnemers, ingedeeld per leeftijd... Dit alles begeleid met passie door onze Dolilé moni's, ons Dolilé team, de enige echte Dolilé familie).

... zorgvuldig uitgekozen locaties (veiligheid en spelplezier staan hoog op ons lijstje bij het uitkiezen van onze locaties; we werken dan ook steeds vanuit dezelfde, vertrouwde locaties in Izegem en Nieuwpoort omdat we hier voor de volle 100% overtuigd zijn van hun positieve punten voor onze doelgroep).

Lekker en gezond

Dolilé beschikt voor de externe kampen over een eigen kookteam dat elke maaltijd met liefde en passie bereid. Ook staat dagelijks vers fruit op het menu als minstens 1 van onze tussendoortjes. Zo krijgen onze deelnemers de kans om diverse fruitsoorten uit te proberen. Zorgen voor krijgt hierdoor bij onze kampen dus nog een extra dimensie. Dolilé is dus niet alleen leuk, maar zeker ook lekker én gezond!

Dolilé staat niet alleen voor kwalitatieve activiteiten en begeleiding, we bieden ook al jaren lekkere én gezonde tussendoortjes. Naast het meebrengen van het eigen lunchpakket is er dus ook de mogelijkheid om een verse, warme, huisbereide, gezonde en vooral lekkere maaltijd te nuttigen. Ons eigen kookteam tovert elke dag heerlijke, verse gerechten op tafel. Onze deelnemers kunnen hiervan genieten voor een meerprijs van €5 per warme maaltijd (totaalprijs €20 voor een weekje warme maaltijden, niet van toepassing tijdens de daguitstap).