Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Vakantiekampen & meer!

Dolilé is sinds 2014 dé organisatie bij uitstek voor kwalitatieve vakantiekampjes en activiteiten voor kinderen en jongeren van 2,5 tot 15 jaar. Met onze verschillende vakantieformules spelen we in op de verschillende interesses van onze doelgroep en bieden we hen elk kampje weer de tijd van hun leven. Voor ieder wat wils en dat telkens met de vaste Dolilé-garanties: professionele en gebrevetteerde begeleiding in een veilige, leuke en familiale sfeer.

Kwaliteit Professionaliteit Vertrouwen

Fun voor iedereen 1 team, 1 family


Ontdek ons aanbod want... Dolilé, altijd een goed idee!


Waarom kiezen voor Dolilé?

Jaarlijks kiezen honderden ouders steevast voor een Dolilé-vakantiekampje. Maar is een Dolilé-vakantiekampje ook iets voor uw kind? Wij lijsten graag even onze Dolilé-garanties voor u op om u een beeld te geven van hoe wij onze kampjes een invulling geven. Bekijk zeker ook ons onderdeeltje 'Kampen' om onze verschillende kampformules te ontdekken.

Als u kiest voor Dolilé, dan kiest u voor...

... kwalitatieve activiteiten (naast de grote variatie aan sport-, spel-, dans- en crea-activiteiten op de vertrouwde locatie bieden we ook een zwemnamiddag en een uitstap, in de prijs inbegrepen).

... kleinschalige vakantiekampjes (kleine groepjes van max 15 deelnemers per 2 moni's met oog voor elke individuele deelnemer).

... gediplomeerde en gebrevetteerde begeleiding (elke groep onder begeleiding van iemand uit het onderwijs of een gebrevetteerde animator).

... gevarieerde en gezonde tussendoortjes en maaltijden (in de prijs van onze kampjes zijn alle tussendoortjes - een koekje af en toe maar ook elke dag keuze uit verschillende fruitsoorten - en een hele dag water inbegrepen, er is ook mogelijkheid om van een warme, verse maaltijd te genieten, met liefde bereid door ons eigen kookteam).

... een gemoedelijke, familiale sfeer (bij Dolilé geen massa's of nummers maar allemaal waardevolle kindjes en deelnemers die allemaal heel veel aandacht verdienen en krijgen door onze beperkte groepjes; we werken met 2 begeleiders per groep van 15 deelnemers, ingedeeld per leeftijd... Dit alles begeleid met passie door onze Dolilé moni's).

... zorgvuldig uitgekozen locaties (veiligheid en spelplezier staan hoog op ons lijstje bij het uitkiezen van onze locaties; we werken dan ook steeds vanuit dezelfde, vertrouwde locaties in omdat we hier voor de volle 100% overtuigd zijn van hun positieve punten voor onze doelgroep).

Wat hebben wij voor jullie?

Ontdek hier onze verschillende kampformules

Ontdek hier onze kampperiodes voor werkjaar 2021-2022

Ontdek onze vormingen, check hoe jij deel wordt van ons team!

Ontdek hier onze activiteiten en workshops