Dmenounos: Η καλύτερη επιχείρηση ρολών ασφαλείας στην Ελλάδα

Είναι γνωστό ότι ζούμε σε πολύ δύσκολες εποχές. Η οικονομική κρίση που για χρόνια μαστίζει τη χώρα μας έχει κάνει την επιβίωση αλλά και γενικά τη λειτουργία μιας επιχείρησης πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση. Επιπλέον, η εγκληματικότητα έχει ανέβει πάρα πολύ, κάτι που είναι συνέπεια της κρίσης που έχει οδηγήσει πολλούς συμπολίτες μας στην απελπισία με αποτέλεσμα να καταφεύγουν σε μεγάλες ή μικρές κλοπές και άλλες παράνομες δραστηριότητες ενώ η αστυνομία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υποστελέχωσης. Οι επιχειρήσεις μπαίνουν πολύ συχνά στο μάτι των διάφορων κλεφτών και διαρρηκτών, αφού γνωρίζουν πως εκεί θα βρουν χρήματα ή και αντικείμενα για να πουλήσουν ή να χρησιμοποιήσουν στο μέλλον.

Οι ζημιές που μπορεί να προκαλέσει μία διάρρηξη σε μία επιχείρηση είναι πάρα πολλές σοβαρές και λόγω του άσχημου οικονομικού και τραπεζικού κλίματος της χώρας μας, η αποκατάσταση τους μπορεί να αποδειχθεί μία πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση. Πλέον λοιπόν, μία από τις πιο σημαντικές και πιο απαραίτητες επενδύσεις που πρέπει να κάνει οποιαδήποτε επιχείρηση, είναι η εξασφάλιση της ασφάλειας της. Με άλλα λόγια, ένας επιχειρηματίας θα πρέπει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του – στα πλαίσια πάντα των αναγκών και των δυνατοτήτων του – για να εξασφαλίσει την ασφάλεια της επιχείρησης του, η οποία είναι και η πηγή βιοπορισμού του.

Τα συστήματα ασφαλείας καταστημάτων είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσει κανείς την ασφάλεια της επιχείρησης του στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Τα μέτρα ασφαλείας που μπορεί να πάρει κάποιος για να προστατέψει το βιος του είναι πολλά και διάφορα. Άλλα έχουν αποτρεπτικό χαρακτήρα, όπως οι συναγερμοί και οι κάμερες, πράγμα που σημαίνει ότι η παρουσία τους αποτρέπει τους κλέφτες από το να επιχειρήσουν να «μπουκάρουν» κάνοντας τους να φοβηθούν ότι θα πιαστούν, ενώ άλλα συστήματα ασφαλείας, όπως τα ρολά καταστημάτων, έχουν καθαρά προστατευτικό χαρακτήρα, αφού στην ουσία αποτελούν φυσικό εμπόδιο ανάμεσα στον κλέφτη και την επιχείρηση. Οι τιμές και το κόστος τους μπορεί να είναι πιο ανεβασμένο αλλά αποτελούν τον πιο αποδοτικό και ποιοτικό τρόπο ασφάλειας καταστημάτων από τους κλέφτες

Μπορεί λοιπόν η αποτροπή σε «ψυχολογικό επίπεδο» του κλέφτη να είναι σημαντική και πολύτιμη, αλλά η «φυσική» προστασία είναι απλά απολύτως απαραίτητη. Τα ρολά ασφαλείας είναι το μέτρο ασφαλείας που ΠΡΕΠΕΙ να έχουν όλα τα καταστήματα, γι’ αυτό και θα τα δείτε παντού στην αγορά. Αν λοιπόν έχετε κι εσείς επιχείρηση ή πρόκειται να ανοίξετε τώρα μία κι ενδιαφέρεστε ή ανησυχείτε για την ασφάλεια της, τα ρολά ασφαλείας καταστημάτων είναι μία από τις πρώτες επενδύσεις που θα πρέπει να κάνετε και μάλιστα ίσως να είναι και η σημαντικότερη.

Εννοείται ότι μία τέτοια σημαντική επένδυση δεν πρέπει να γίνει επιπόλαια ή ελαφρά τη καρδία. Θα πρέπει να εμπιστευθείτε μια σωστή επιχείρηση με πολλά χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον κλάδο για να είστε σίγουροι ότι το τελικό προϊόν όχι μόνο θα πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, αλλά θα είναι και τέλεια προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας και ικανοποιητικό από αισθητική άποψη. Η Dmenounos είναι σίγουρα μία από τις πιο καταξιωμένες και καλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου των συστημάτων ασφαλείας καταστημάτων στη χώρα μας και όχι μόνο. Ας τη γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.

Το παν είναι η εξειδίκευση

Πολλές επιχειρήσεις του κλάδου προσφέρουν και ρολά ασφαλείας παράλληλα με άλλα προϊόντα και υπηρεσίες. Η Dmenounos όμως ειδικεύεται σε αυτόν τον κλάδο. Είναι πρώτα και κύρια επιχείρηση ρολών ασφαλείας και μετά όλα τα’ άλλα. Τι σημαίνει αυτό; Με απλά λόγια σημαίνει ότι διαθέτει μία τεράστια γκάμα από προϊόντα για όλες τις ανάγκες και όλα τα γούστα καθώς και υπερσύγχρονο εξοπλισμό για να μπορέσει να κατασκευάσει τεχνικά άρτια αλλά και αισθητικά ευχάριστα ρολά για όλες τις επιχειρήσεις και όλους τους χώρους. Γενικά, για κάθε αγορά ή εργασία γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πρέπει να επιλέγουμε τον ειδικό και η Dmenounos είναι μία από τις πλέον εξειδικευμένες επιχειρήσεις της Ελλάδας όσον αφορά τα ρολά ασφαλείας.

Χρήσιμα Έγγραφα της Dmenounos

για συνεργάτες και πελάτες...

Συνεχής εξέλιξη

Πολλές επιχειρήσεις του κλάδου επιλέγουν να περιμένουν τις εξελίξεις και να προσαρμόζονται σε αυτές. Η Dmenounos από την άλλη είναι ένας ηγέτης στον χώρο των ρολών ασφαλείας και ως εκ τούτου, όχι μόνο συμβαδίζει πάντα με τις εξελίξεις και τις τάσεις στον κλάδο, αλλά πολλές φορές είναι και αυτή που τις προκαλεί. Η επιχείρηση διαθέτει πάντα άρτιο και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό τον οποίο και αλλάζει συνεχώς ώστε να είναι πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας και να χρησιμοποιεί πάντα τις πιο σύγχρονες τεχνικές και τα πιο μοντέρνα υλικά. Επιπλέον, η επιχείρηση επενδύει πολύ στο προσωπικό της το οποίο όχι μόνο είναι πολύ έμπειρο, αλλά καταρτίζεται και συνεχώς ώστε να γνωρίζει τα πάντα για τον κλάδο και να μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις επιχειρήσεις ειδών ασφαλείας

Αίσθημα ευθύνης

Κατανοώντας τη τεράστια σημασία της ασφάλειας για τις επιχειρήσεις η Dmenounos θεωρεί πως κουβαλάει ένα μεγάλο φορτίο ευθύνης απέναντι σε κάθε πελάτη. Για την Dmenounos ο πελάτης δεν είναι απλά πηγή χρημάτων, είναι ένας φίλος που χρειάζεται βοήθεια και τον οποίο σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να απογοητεύσουν. Κάθε περίπτωση και κάθε project εξετάζεται προσεκτικά κι ενδελεχώς από το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της επιχείρησης, έτσι ώστε να βρεθεί ή πλέον ιδανική λύση με βάση τις ανάγκες αλλά και το budget του κάθε πελάτη. Όποια λύση και να προταθεί από τους συνεργάτες της Dmenounos μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι προϊόν σοβαρής σκέψης και μελέτης και καλύπτει όλες τις ανάγκες, χωρίς να υπερβαίνει το χρηματικό όριο που έχει τεθεί. Δεν θα γίνει ποτέ κανένα έργο αν δεν πειστεί η επιχείρηση ότι είναι το πλέον ιδανικό για τον πελάτη.

Δ.Μενούνος - Εγγύηση στα Ρολά Ασφαλείας

Πλήρης γκάμα υπηρεσιών

Όπως είπαμε και πριν, η Dmenounos ειδικεύεται στα ρολά ασφαλείας. Αυτό δε σημαίνει απλά ότι έχουν μεγάλη γκάμα προϊόντων και μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη και πελάτη. Σημαίνει πως μπορούν να παρέχουν άριστα όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τα ρολά ασφαλείας, είτε πρόκειται για δικά τους προϊόντα είτε για προϊόντα αγορασμένα από άλλες επιχειρήσεις. Πέρα λοιπόν από τη πώληση ρολών, η επιχείρηση μπορεί να αναλάβει και όλη τη διαδικασία μελέτης κι εγκατάστασης των ρολών καθώς και την συντήρηση κι επισκευή όλων των ρολών καταστημάτων.

Σχεδόν 40 χρόνια στον χώρο

Η καλύτερη ένδειξη όμως όσον αφορά την ποιότητα και γενικά το ποιόν της Dmenounos, δεν είναι άλλη από την μακροβιότητα της. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1970 και φυσικά υπάρχει μέχρι σήμερα. Αυτό δείχνει ότι επί περίπου 40 χρόνια, ο κόσμος εμπιστεύεται το όνομα, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της. Είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο παλιές επιχειρήσεις του κλάδου στη χώρα μας και αυτό λέει πάρα πολλά από μόνο του.

Πληροφορίες - Δ.Μενούνος Ε.Π.Ε

Δείτε όλα τα είδη ρολών ασφαλείας που προσφέρει η εταιρεία του Δημήτρη Μενούνου και διαλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα για την δική σας περίπτωση:

Λαμαρίνας | Διάτρητα | Δικτυωτά | Με Μόνωση | Vision Panel | Ηλεκτρικά / Με Μοτέρ | Βιομηχανικά | Μεταλλικά | Ταχυρολά | Πυράντοχα | Επισκευές

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΝΟΥΝΟΣ Ε.Π.Ε. ΡΟΛΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙAΣ - ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

Leof. Kifisou 54, Athina 104 42

Λεωφ. Κηφισού 54, Αθήνα 104 42

210 321 7503

Δίκτυα Κοινωνικής Δικτύωσης:

Facebook

Twitter

Gravatar

Youtube

About.me

Scoop.it

Pinterest

LinkedIn

Wordpress

Tumblr

Blogger

Weebly