Hämeenlinnan Discaajat ry on vuoden 2009 alussa toimintansa aloittanut yhdistys frisbeegolfin harrastajille. Yhdistys on ennenkaikkea perustettu lisäämään frisbeegolfin tunnettavuutta Hämeenlinnassa ja lähi-alueilla sekä kokoamaan yhteen lajin harrastajia. Hämeenlinnan Discaajat on Suomen Frisbeegolfliiton jäsenseura.

Mitä Discaajat tekee?

Hämeenlinnan Discaajat ry toimii aktiivisesti frisbeegolfin näkyvyyden edistämiseksi ja lajin harrastamisen kehittämiseksi Hämeenlinnan seudulla. Me teemme muun muassa näitä asioita:

LIITY JÄSENEKSI!
Yhdistyksen säännöt tästä linkistä. Liity jäseneksemme mikäli haluat päästä vaikuttamaan frisbeegolfin kasvuun ja tunnettavuuteen Hämeenlinnan alueella ja haluat tukea seuratoimintaamme. Otamme ilomielin vastaan kaikki lajista kiinnostuneet tai sitä jo harrastavat.

Discaajien jäsenyydet kaudelle 2024:
Miten liityn jäseneksi? https://www.youtube.com/watch?v=6m0X0YekDvg
Miten maksan jäsenyyden? https://www.youtube.com/watch?v=6cWW4pwCnSs

Jäseneksi liittyminen pähkinänkuoressa:
1. Klikkaa alta juniorijäsen-linkkiä tai aikuisjäsen-linkkiä
2. Kirjaudu sisään omilla Suomisport-tunnuksillasi. Jos sinulla ei ole vielä Suomisport-tunnuksia niin kannattaa luoda tunnukset ensin.
3. Saat Suomisport-sivuston ylälaitaan ilmoituksen, että jäsenliittymispyyntösi on välitetty seurallemme
4. Seuramme hyväksyy liittymispyyntösi muutaman päivän sisään
5. Kun liittymispyyntösi on hyväksytty, tulee sinulle jäsenmaksun tiedot Suomisportin “Maksut” -sivulle. Tästä ei tule sinulle ilmoitusta joten joudut käydä kurkkimassa aika-ajoin, että milloin maksutiedot näkyvät

Juniorit (v. 2006 tai myöhemmin syntyneet)
Liity juniorijäseneksi tästä linkistä
Juniorijäsen jäsenmaksu on 15 euroa.

Liity aikuisjäseneksi tästä linkistä
Aikuisjäsenen Jäsenmaksu on 30 euroa.

Jos haluat kilpailla virallisissa Suomen frisbeegoliiton kilpailuissa, sinun tulee ostaa myös SFL:n kilpailulisenssi. Lisenssi sisältää PDGA-jäsenyyden. Kilpailulisenssi ostetaan Suomisportista. SFL:n kilpailulisenssin hinta kaudella 2024 on • 32 € juniorilta • 62 € aikuiselta (+ käsittelykulut).
Lisätietoa kilpailulisensseistä: https://frisbeegolfliitto.fi/lisenssi-ja-vakuutus/

Seuran järjestämät viikkokilpailut ovat kaikille avoimia kilpailuja eivätkä vaadi lisenssiä tai seuran jäsenyyttä. Seuran jäsenyydellä saat kuitenkin etuja, kuten alennuksia seuran järjestämien viikkokilpailujen osallistumismaksuista ja frisbeegolfiin erikoistuneista kaupoista (lisätietoa discaajienposti(at)gmail.com).

HALLITUS 2024
Puheenjohtaja: Jouni Huusko
Varapuheenjohtaja: Jukka Ruusila
Sihteeri: Heikki Kuusela
Hallituksen jäsenet: Sami Aaltonen, Esa Helander, Eero Puhakka

YHTEYSTIEDOT
Email: discaajienposti(at)gmail.com
Puheenjohtaja: Jouni Huusko, 044 2822551

FacebookInstagram