Cultura

Can Massallera

  • Lloc: Mallorca, 30

  • Tel. 936548950

Cal Ninyo-teatre

  • Lloc: Joan Bardina, 44-46

  • Tel. 936351207

Museu-Can Barraquer

Sant Boi, cruïlla d’històries, gaudeix d’una situació geogràfica privilegiada, lloc de pas del riu Llobregat, amb el rerafons del vells camins romans i el Delta del Llobregat, vinculada amb Barcelona i el Baix Llobregat, cruïlla de passat i de futur.Així neix el projecte museístic de Sant Boi, donant valor a l’ emprenta històrica del municipi santboià. El Museu municipal de Can Barraquer allotja dues exposicions permanents dedicades a Rafael Casanova i el seu temps i Sant Boi història i territori.

Museu-Termes Romanes

Les Termes Romanes de Sant Boi són els banys privats romans més ben conservats de Catalunya. Van ser construïdes a les acaballes del segle II dC, en l’època d'esplendor de la zona. L'edifici termal va estar funcionant fins al segle V de la nostra era. Al segle XVII s'hi va construir una casa al damunt, la qual cosa n'ha permès una millor conservació. Les termes es van localitzar l'any 1953 gràcies a un document de 1826, interpretat per l'historiador santboià Carles Martí i Vila.

Museu-Torre Benviure

  • Lloc: Can Paulet, 40

  • Tel. 936351250

Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer

Biblioteca Maria Aurèlia Capmany

Can Castells Centre d'Art

Can Castells-Centre d'Art, és un espai dedicat a l'art contemporani que neix amb el repte de convertir-se en un referent del Baix Llobregat en l'àmbit de les arts plàstiques. La programació de Can Castells està concebuda per apropar-se a l'art dels nostres dies d'una manera creativa i didàctica amb exposicions, tallers i seminaris.

Escola de Música Blai Net

L’Escola Municipal de Música Blai Net de Sant Boi de Llobregat és un centre de titularitat municipal autoritzat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Membre de l’Associació Catalana d’Escoles de Música.