Allt du behöver veta om Devide

Allt du behöver veta om Devide

Företaget Devine startade år 2018 och jobbar tillsammans med många framgångsrika företag runt om i Europa...

Devide

Människor är kräsna och önskar hög kvalitet på produkter som de köper och ännu fler vill få chansen att dela med sig fördelarna som alla dessa produkter erbjuder. Med hjälp av ett genialt marknadsföringskoncept är detta möjligt redan idag. Företaget Devide är mycket stolta över att kunna få presentera ett koncept där intresserade kan ta del av dessa fantastiska erbjudanden. Det har varit en rivstart för företaget och de erbjuder alla nya “Brand Ambassadors” 500 vinstandelar i företaget genom ett “Early bird offer”.

Många stora filialer och företag har nu gått med och vill vara med och skapa historia tillsammans med företaget. Att arbeta via sociala medier är idag ett mycket proffsigt sätt att nå ut till hur många människor som helst med information. Företaget växer sig starkare och har en enorm genomslagskraft. Väljer man att samarbeta med Devide så ökar chanser att lyckas med marknadsföringen, markant

Startade år 2018

Företaget Devine startade år 2018 och jobbar tillsammans med många framgångsrika företag runt om i Europa.

Idéen bakom konceptet är att man var trött på att endast kändisar/personer med tusentals (ibland miljontals) nätverk/följare, fick testa livsstilsprodukter gratis och ibland till kraftigt reducerade priser. Det kändes orättvist och man ville göra något åt detta.

Som lösning skapade man en tjänst där det erbjuds kvalitetsprodukter för bästa möjliga livsstil. Viktigt var att göra konceptet tillgängligt för alla.

Dessa kvalitetsprodukter sälj via Brand Partners som i sin tur, mer effektivt vill nå ut alla konsumenter. Devide gör detta via crowd marketing, internetmarketing, traditionell marketing, men även via butiksmarknadsföring.

Till den som vill engagera sig, erbjuder Devide unik inspiration samt utbildning, med målet att uppnå en tryggare inkomst. Som Brand Ambassador får man helt enkelt betalt för att testa på och använda exklusiva produkter!

Webinar

Konceptet bygger på att man via sociala medier sprider positiva fakta om produkter, via Crowd Marketing, vilket gör produkterna och tjänsterna snabbt kända bland målgruppen

För att träna och inspirera alla medarbetare i ämnet sänds webinarier varje tisdag klockan 21.00. Om man även vill att ens bästa vänner skall vara med och dela på vinsten, så rekommenderar Devide dom att gå in och se och delta i dessa möten.

Spännande nyheter

Om man som Devide Brand Ambassador går in och lyssnar på den första podcasten får man ta del av spännande nyheter samt en massa inspiration. För att registrera sig går man enkelt in på Devide:s “back office” för att ta del av all spännande information.

En unik webinar-utbildning finns också möjlighet att deltaga i mellan 3 juli till och med 8 juli och tar 30+20 minuter att lyssna på. En Brand Ambassador är alltså en representant för lyxiga och exklusiva varumärken och tjänster som representerar, marknadsför och säljer tjänsterna samt produkterna till sina följare. Denna marknadsföring är modern och mycket enkel att förstå och lära sig.

Grundaren heter Marcus Dahlgren och berättar om hur man får ett varumärke att bli populärt på kort tid

Alla produkter är livsstilsrelaterade och nyckeln till att sprida produkter är just sociala medier. Denna typ av marknadsföring börjar bli så populär bland olika företag att det är just i detta nu som det gäller att hoppa på detta fantastiska erbjudande och kunna tjäna pengar snabbt samt att vara med och dela på företagets vinster. Ett inlägg har stor genomslagskraft ju fler följare man har och sprids på så sätt vidare snabbt och blir otroligt populärt och stort på bara ett halvt eller ett år.

Jobbar i hela Europa

Med Brand Partners i hela Europa erbjuds möjligheten oavsett om du befinner dig i Stockholm eller Madrid.

För att registrera sig och bli en Brand Ambassador, loggar man bara in på hemsidan och följer några enkla steg. Och smidigt är det.

På Devide.com kan man få svar på alla sina frågor och deras kundtjänst finns alltid tillgängliga.

Vid en introduktion har man möjlighet att ställa alla möjliga sorts frågor.

Enda kravet är att man är 18 år fyllda och att man blir rekommenderad av en annan Brand Ambassador.

Man kan om man vill köpa alla företagets produkter online om man önskar det och de flesta av produkterna har två års garanti. Prisklasserna varierar på olika tjänster och produkter. Företagets produktsortiment varierar och uppdateras löpande. Här finns en hel del lyxprodukter att inspireras av. Några exempel på produkter som företaget Devide tillhandahåller är trendiga solglasögon och klockor. Med hjälp av företaget Devide kan andra företag snabbt komma i ropet, bli stora, populära och få hjälp med professionell marknadsföring, med målet att snabbt nå framgångsrika resultat.

På Devide får man alltså tillgång till att testa på unika produkter. Detta är produkter som annars bara är tillgängliga för personer och företag med hög popularitetsfaktor på nätet.

En stor ekonomisk vinst

Instagram och Facebook är just nu de mest populära medier för att nå ut till flest människor och följare världen över. Om man som privatperson eller företag har många följare får man en otroligt stor genomslagskraft på produkter och tjänster. Det gäller att nå ut till så många som möjligt och just dessa två sociala medier är fenomenala med sin popularitet och storhet.

Tack vare företaget Devide kommer folk att kunna njuta av produkter till ett billigare pris än som tidigare varit möjligt, och ibland till och med kostnadsfritt. Detta koncept sprids som ringar på vattnet och bli mer och mer populärt.

Företag som anlitar Devide har höga förväntningar och alla vinner på detta. Istället för att lägga ut stora summor på att annonsera via få, dyra, sociala kanaler erbjuds hävstång vilket gör det betydligt mer kostnadseffektivt på kort och lång sikt.

Det finns mycket mer att läsa om och vi rekommenderar dig oavsett vart du bor i landet att besöka hemsidan och låt dig inspireras av de produkter och möjligheter som Devide erbjuder. Vi tror att detta kommer att vara en Game changer utan dess like. Du kommer inte att bli besviken. Klicka här för att komma till hemsidan: https://devide.com/