Deuxième Chance

DUURZAAM ONDERNEMEN

Lang leve duurzame kleding

Tweedehands kleding is mens- en milieuvriendelijker, en vaak een stuk goedkoper en origineler dan nieuw gekochte kleding.


Deuxième Chance wil tweedehands kleding tot norm maken. “Er is al zo veel kleding op deze planeet, waarom zouden we altijd maar nieuwe kleding kopen als er al zo veel leuks ter beschikking is?”

Dus hangt er een jas, broek of hoed in je kast die je slechts een paar keren hebt gedragen? Staan die veel te kleine, maar ongedragen sneakers nog steeds onder je bed? Kom langs en wij bepalen samen of de kleding in aanmerking komt voor verkoop in onze winkel.

Deuxième Chance stimuleert de circulatie van gebruikte kleding. Kleding verdient gewoon een langere levensduur dan een of twee seizoentjes. Door met z’n alle iets meer kleding van elkaar te kopen, maak je meerdere partijen gelukkig.

Ten eerste het milieu: door met z’n alle iets meer gebruikte kleding te kopen - hoeft er ook niet zo veel goedkoop geproduceerd te worden. Er mag weer tijd komen voor degelijke, goeie kwaliteit producten die lekker lang meegaan. In jouw kast, of in die van iemand anders.

Ten tweede je eigen portemonnee: het is nou eenmaal heerlijk om af en toe een koopje te scoren van dure merken. We love a good bargain sometimes. Plus je maakt er iemand anders heel blij mee.

Kortom: laat je kleding gewoon wat langer leven. Dus nee, we proberen je absoluut niet te laten bezuinigen - want geld moet rollen - maar soms is verantwoord bezig zijn helemaal niet zo moeilijk maar gewoon heel erg leuk.Openingstijden

Dinsdag t/m Zaterdag 10:00-16.00 uur.

Contact

Adres: Boterstraat 69, 5341 GJ Oss, Nederland

Tel: 06-19788636

Email: deuxiemechancemode@gmail.com

kvk: 17170148