WTC De Snelle Vogel

In normale omstandigheden organiseerden wij komende zondag, 05 Juli, onze toertocht maar door de Corona situatie waren wij genoodzaakt om deze te annuleren. Alvast bedankt voor uw begrip!

Bedankt om ons te steunen door massaal op ons eetfestijn aanwezig te zijn. Het was een geslaagde editie! Op naar de volgende!

Om onze clubkas te spijzen, organiseren we op 1 en 2 Februari ons 31e eetfestijn. Allen van harte welkom in de gemeentelijke feestzaal van Brussegem!

2020_eetfestijn affiche_A2.pdf

Bedankt aan de 1375 deelnemers op onze Techni-Cal toertocht!

Zondag 21 Juli organiseren wij onze jaarlijkse Techni-Cal toertocht, kaderend binnen de Corsa Campagnolo Trofee. Iedereen welkom!

Toertocht_affiche 2019.pdf


Zondag 3 Maart gaat ons wegseizoen officieel van start. Afspraak om 9u aan ons clublokaal "Ossel Star" in Ossel, ook al zijn de weersvoorspellingen niet zo denderend. De kalender op deze website is trouwens up-to-date voor het hele seizoen.

WTC De Snelle Vogel dankt alle aanwezigen op ons eetfestijn vorige week, het was een succesvolle editie!

Naar jaarlijkse gewoonte heeft een onschuldige hand 2 invulbriefjes uit de trommel getrokken en dit zijn Melissa Van Campenhout uit Lebbeke en Luise Van Ingelgem uit Zemst. Deze personen mogen volgend jaar gratis komen eten op ons 31e eetfestijn.

Naast deze prijs hadden we ook nog 2 lekkere cadeaumanden te verloten. Een andere onschuldige hand heeft hiervoor ook 2 invulbriefjes uit de trommel getrokken en de gelukkigen waren Stefaan De Clerck en Christianne Goeman, beiden uit Brussegem en lid van onze club. Zij hebben hun prijs inmiddels in ontvangst genomen.

Corsa Campagnolo

Corsa Campagnolo is een overkoepelende organisatie die jaarlijks 16 prachtige toertochten op haar naam zet. We fietsen ze allemaal en organiseren zelf jaarlijks één van deze tochten.

Vlaamse Wielrijdersbond

Onze club en al onze leden zijn lid van de VWB