Ştii ce este bullying-ul? Dacă răspunsul la această întrebare este nu înseamnă ca a sosit momentul să afli! Acest concept este încă străin multor persoane deşi anual în România există zeci de cazuri de bullying. Fie că eşti o victimă al acestui fenomen, un martor sau pur şi simplu interesant nu ezita să afli mai mult! NU TRĂI ÎN IGNORANŢĂ, INFORMEAZĂ-TE!

Proiectul acesta este un proiect pilot la nivelul judeţului Satu Mare întrucât urmăreşte pe lângă informarea, conştientizarea şi educarea elevilor Colegiului Naţional "Mihai Eminescu" şi a părinţilor acestora cu privire la fenomenul de bullying în rândurile tinerilor, încurajarea lor să dezvolte inițiative anti-bullying, prin utilizarea pozitivă a noilor tehnologii, precum şi prin implicarea lor în activități care reflectă modul de a lupta împotriva violenței: ansambluri de teatru, ateliere de lucru.

Părerea ta contează! Completează acest chestionar pentru a face o diferenţă. Orice sugestie este binevenită având în vedere că toate ideile şi iniţiativele pot contribui la dezvoltarea unui mediu mai prielnic de învăţare pentru tineri, lipsit de teamă şi teroare. Schimbarea se poate face doar prin efort colectiv!