De Huiskamer quiz

met Anne & Chris

Door het succes van de afgelopen edities hebben we ervoor gekozen om voorlopig een maximum van 50 teams per quiz aan te nemen. Dus als je zeker wilt zijn van deelname, schrijf je dan op tijd in! (Chris en Anne vinden dat ook fijn, anders zijn ze tot maandagavond bang dat er niemand komt)

Welkom bij de leukste Huiskamerquiz van Nederland!

De Huiskamerquiz met Anne en Chris combineert de pubquiz zoals je die uit de kroeg kent met het gemak van je eigen woonkamer en voorraadkast. Wij weten als geen ander hoe heerlijk het is om samen met je vrienden in een café te zitten en je nutteloze feitenkennis om te zetten in goede antwoorden. Maar wat als jij en je vrienden niet allemaal in dezelfde plaats wonen? Of je wel lekker had willen drinken, maar je met de auto nog naar huis moet? Of dat je steeds lang moet wachten op je bestelling? Of de gehaktballetjes van thuis nu eenmaal beter zijn dan die van de kroeg? Of dat de kroegen überhaupt niet open zijn? Allemaal stomme situaties waar onze Huiskamerquiz een passende oplossing voor biedt!

Door middel van beeld- en geluidsfragmenten, afbeeldingen, top10 lijstjes en natuurlijk reguliere vragen bieden Anne en Chris, via een stijlvol ingerichte lounge in Zoom, twee uur lang online vermaak! En die vragen kunnen over van alles gaan. We hebben geen vaste categorieën, een vraag over legendarische sportmomenten kan zomaar worden opgevolgd door een Hongaars streekgerecht, een Lingo-presentator of een van de glansrollen van Matthew McConaughey (of de correcte spelling van zijn naam). In een speciaal voor jouw team ingerichte break-out room kan je vervolgens met elkaar overleggen zodat jullie alle benodigde privacy hebben en je niet afgeluisterd kan worden door jullie concurrenten.

Volgens sommigen is de Huiskamerquiz bijna net zo leuk als een echte pubquiz. Volgens anderen is ie zelfs beter. Maar wat die anderen vinden maakt niet uit, wij willen jou een topavond bezorgen en nodigen je uit om snel een keer bij ons in de woonkamer aan te schuiven en gezellig mee te spelen!

Hoe werkt de huiskamerquiz?

Stap 1

Schrijf je team in via deze website

Stap 2

Bereid je huiskamer voor op de quiz

Stap 3

Open 15 minuten voor de start van de quiz de link naar de meeting

Stap 4

Voeg je teamnaam toe aan je schermnaam, geniet van de quiz en heel veel succes!

Kijk op de Veelgestelde vragen pagina voor meer informatie over onze Huiskamerquiz!