HET DUINTRAPPERTJE + NIEUWS

Duintrappertje hier downloaden

nieuwsbericht van 22 07 2020

Gelet op de nieuwe uitbraak en de verdere verspreiding van het Corona-virus en de voor ons verplichte check van het "Covid Event Risk Model" hebben wij, spijtig genoeg, geen toelating gekregen om onze Zomerse Picontocht voor eigen leden op 26/07/2020 te laten doorgaan. Wij zijn dus verplicht om deze geplande wandeling in De Panne op 26/07/2020 te annuleren. Wij zijn wel van plan om deze, van zodra mogelijk, op een later tijdstip te laten doorgaan.

Bedankt voor jullie inschrijving en hou het veilig,
Met sportieve groeten, Roy Vandergunst - Secretaris


nieuwsbericht van 30 06 2020

Guy Bezdechi is cartoonist en heeft reeds verschillende strips op de markt gebracht.

Hij maakte zelfs enkele cartoons die we in verband kunnen brengen met onze "zomerse picontocht" naar de Franse grens.

Op weg naar Val d'Or....

nieuwsbericht van 14 juni 2020

Hier zijn we met wat nieuws dat jullie wellicht zal interesseren.

  • Onze clubwandeling, gevolgd door een heerlijke BBQ moest noodgedwongen worden geannuleerd. We onderzoeken of het mogelijk zal zijn om in het najaar iets gelijkaardig te organiseren.


  • Onze Stripfigurentocht van zondag 26 juli is ook geannuleerd, net zoals alle wandelingen van Wandelsport Vlaanderen tot en met 31 juli. Vanaf 01 augustus (onder voorbehoud) zouden er opnieuw sportevenementen mogen worden georganiseerd, met een beperkt aantal deelnemers en onder strikte voorwaarden. Wat nadien volgt is nog koffiedik kijken. We houden jullie in ieder geval op de hoogte.


  • Voor velen onder ons zal dit een grote ontgoocheling zijn, maar de 4 Daagse van de Ijzer gaat dit jaar ook niet door.


  • Wat er zal gebeuren met onze Duin- en Poldertocht van zondag 20 september is nog onduidelijk. Wellicht zal deze ook worden geannuleerd (nog onder voorbehoud).

  • Wat onze busreizen betreft raadt Wandelsport Vlaanderen af om die te organiseren en dit tot 31 december 2020. Wie reeds had betaald voor de geannuleerde busreizen of voor de daaropvolgende, zal dat bedrag teruggestort krijgen. Wie cash heeft betaald mag zijn/haar rekeningnummer doorgeven, zo kunnen we het bedrag terugstorten. Wie heeft betaald met helpersbons zal deze terugkrijgen. Meer daarover in het volgende Duintrappertje.


  • De geldigheidsdatum van onze helpersbons wordt verlengd tot 31 december 2021.


  • De spaaractie van Wandelsport Vlaanderen (rugzak of poncho) wordt verlengd, zeker tot eind april 2021.


  • Maar toch wat positief nieuws. Aangezien sporten in groep (tot max. 50 personen) is toegelaten, mits in achtneming van de geldende regels, richten wij een clubwandeling in op zondag 26 juli (datum van onze Stripfigurentocht): "De Zomerse Picontocht".


  • We vertrekken aan de zaal 'De Boare', aan het Koningsplein in De Panne. Deze plaats is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (Tramhalte De Panne Kerk) en er is een ruime (gratis) parking op het Koningsplein. Het wordt een wandeling van een 12-tal kilometer, met vertrek om 13.00 uur. Meer nieuws daarover in het volgend Duintrappertje.


  • Jullie bestuur zit ook niet stil. We hebben reeds enkele vergaderingen via videoconferentie achter de rug en de wandelingen voor 2021 werden reeds doorgegeven aan de federatie (8 juni was de uiterste datum)...

Zo, het is niet altijd gemakkelijk om alle regels te volgen, doe jullie best en blijf wandelen!

Het Bestuur.

----------------

info n.a.v. de coronamaatregelen op