Sándor-József-Benedek

Kutya-Gazdi-Szeretet! :)

Hétvégi programajánló

2019. március 23-24.

A hétvégén a kutyabarátok örülhetnek, hiszen a Fórumban március 23-án szombaton és 24-én vasárnap is 12:00-15:00 között kutyás programok várják az érdeklődőket.

A gyerekekre is gondoltak, hiszen az előadásokon és bemutatókon kívül kutyasimogatás, arcfestés, valamint kreatív sarok is lesz.

Egy jó kis ramazuri a hétvégére?

Természetesen kizárólag a Ramazuri Játszóházban!

Március 23-án szombaton 10 órától a G4 fitness Gizella úti Sportcsarnokában vezethetik le fölös energiájukat a gyerkőcök.

A család többi tagja is remekül szórakozhat, hiszen míg a nagyobbak az ország legmenőbb légvárain ugrálhatnak, addig a család többi tagja kipróbálhatja az óriás társasjátékok egyikét, a legkisebbek pedig színes babasarokban szerezhetnek fantasztikus élményeket.

Ha még bírjuk szusszal, átruccanhatunk az Ifjúsági házba, ahol március 23-án szombaton 16 órától a Karikás családi délutánon és a Törköly-táncházban élő zenére rophatja az egész család.

Itt is fáj, ott is hasogat, bizony az egészségre és az életmódra oda kell figyelni!

Ebben segítenek a kétnapos 3. Debreceni ÁsványBörze & Egészség és Életmód Fesztivál programjai.

Ha érdekelnek az ásványok, ékszerek, nemes- és drágakövek, az ezekből készített meseszép ajándéktárgyak, illetve egészségesen szeretnél élni, és szívesen hallgatnál különleges előadásokat, akkor mindenképpen ott a helyed március 23-án és 24-én 3. Debreceni ÁsványBörze & Egészség és Életmód Fesztiválon!

Többet szeretnél tudni az időjárásról, mint amit az időjárás jelentésekben hallasz?

Legyél te is meteorológus!

Az Agóra Vasárnapi tudomány című programján március 24-én 10:30-tól, a meteorológiai világnap alkalmából összeállított foglalkozáson, a gyerekek megismerkedhetnek az időjárás elemeivel és készíthetnek saját házi meteorológiai műszert is.

Bízzunk benne, hogy a házi meteorológiai műszer hosszú távra jó időt jósol, mert ebben az esetben itt az idő, hogy felfrissítsük a gyerekek tavaszi-nyári ruhatárát. Március 24-én vasárnap 9-14 óra között a BABA-EXPO-n mindent megtalálhatunk, ami babának és a mamának szükséges.

Ne felejtsétek, március 22-én, péntek este 19:00 óráig tart a NYEREMÉNYJÁTÉKUNK, ahol 2 db családi belépőt sorsolunk ki szombatra a Ramazuri Játszóházba!

Reméljük sikerült kedvet csinálni a programokhoz!

Szép hétvégét kíván a

Debreceni Gyerekprogramok! :)

Bővebb infókat és további programokat ITT is találsz!

Kövess minket facebookon is!