Karszalagos Hétvége & Kisvasúti Nap

Időpont: 2019. július 13-14., szombat-vasárnap, 09:00–19:00

Helyszín: Debreceni Állatkert, Növénykert és Vidámpark

A karszalagos belépő egységesen, 4.500 Ft/fő áron váltható meg, mely a park valamennyi játékélményének egész napos használatára jogosít.

Kisvasúti Nappal és Karszalagos Hétvégével vár a Vidámpark!

Ezen a hétvégén karszalagos belépővel nemcsak korlátlanul használható a Debreceni Vidámpark valamennyi játékeleme, hanem Kisvasúti Napon is részt vehetnek az érdeklődők.

A jeles napon Vidámparkunk megannyi élménygazdag vasutas pillanattal szeretné megajándékozni a nagyközönséget, így a program vendége lesz többek között az idén 137 éves Zsuzsi Erdei Vasút.

  • A családok és kisvasútbarátok vidám feladatok keretein belül közelebbről is megismerkedhetnek a magyar kisvasutak történetével terepasztal bemutatókat csodálhatnak meg és számos készség- és képességfejlesztő kreatív foglalkozáson is részt vehetnek.

Részletes program:

  • „ Jelen színei előtt megelevenedik a kisvasúti történelem!”
  • kisvasúti terepasztal gyerekeknek
  • vasúti terepasztal az egész családnak!
  • „Zsuzsingoló”, készség-képességfejlesztő foglalkozások kicsiknek- és nagyoknak: gipszmozdony díszítése- és festése, mozdonykulcstartó-, menettárcsa- és sapka készítése, ügyességi-, és logikai játékok.

A Debreceni Vidámpark július 13-án és 14-én nyári, hosszabbított nyitva tartással, 9:00 és 19:00 között várja a korlátlan élmények és a kisvasutak szerelmeseit.

A Kisvasúti Napon a Vidámparki kisvasút minden látogató számára ingyenes!