Tóth Dóra - Szárnyak nélküli angyalok című kiállítása

A megnyitó időpontja: 2019. április 30., kedd, 17:00 óra

Helyszín: Ifjúsági Ház

  • 8 éves koromtól foglalkozom a művészet rajz-és festői ágazatával, több versenyen is indultam már, ahol dobogós helyezésekkel tértem haza.
  • 2012 óta, az iskola befejezése után áttértem a lovas élethez, de közben sem maradt el ez az oldalam és autodidakta módon folytattam munkámat. 2015-ben volt az első kiállításom, és azóta már a hetediket zártam le 2018 decemberében.
  • Ezekből három adomány kiállítás volt, amik hatalmas sikerrel zárultak és nagyon szép pénzösszeggel tudtam segíteni mind a három félt. Többnyire magam szerveztem és nyitottam meg a kiállításokat, de volt arra is példa és remélem még lesz is, hogy engem kérnek fel és más nyithatja meg a kiállításom.
  • Az Ifjúsági Ház Debrecen támogatásával a harmadik kiállításom nyílik a Galéria 21-ben. Büszkén mondhatom el mindezek mellett, hogy a Debreceni Tv is készített riportot velem 2017 nyarán és így még több ember láthatott és még több emberhez juthattam el 10 perc erejéig. Azóta már több riport is készült velem, mindegyik a Debrecen Tv stábjával. Munkáim, mind a megkeresések által, mind a kiállítások során elkerültek számos helyre, többek között London, Németország, Amerika, Izland és nem utolsó sorban szeretett hazám, Magyarország immár közel 15 településére is, több példányban.