Een aanbouw voor je woning begint hier!

Een fraaie uitbouw in Haarlem
Een fraai aanbouw in Haarlem

Aannemer neemt de zorgen uit handen

Veel mensen dromen er van, een grote verbouwing of een net iets ruimere keuken. Vaak weten ze niet precies wat er allemaal bij een verbouwing komt kijken en in veel gevallen beginnen ze er dan ook niet aan. Of ze beginnen er aan zonder dat ze weten wat ze aan het doen zijn, om vervolgens alles in de soep te laten lopen. De oplossing om een verbouwing vlekkeloos te laten verlopen is door een aannemer in te schakelen. De aannemer is er namelijk in gespecialiseerd. Als aannemer zijnde weten wij precies welke vergunningen er nodig zijn. Ga dus niet zelf aanlopen kloten, schakel ons in en wij hebben binnen no time uw woning aangepast aan uw wensen.

Een aannemer kent alle onderdelen van het bouwproces uit zijn hoofd en hij weet dus precies wat er allemaal moet gebeuren om een verbouwing tot stand te brengen. Als u een idee hebt wat u wilt waarmaken dan kunt u altijd bij ons terecht. Laat ons uw wensen, uw budget en uw gewenste tijdsduur weten en we zullen kijken wat er allemaal mogelijk is en hoeveel de klus zal gaan kosten. Er zijn verschillende redenen waarom u een aannemer in zou moeten schakelen. De aannemer weet waar je allemaal naar moet kijken bij een verbouwing, hij weet dan ook alle regelingen en wetten die er door de gemeente gemaakt zijn wat de aanbouw aan woningen betreft. Deze regelingen zijn vaak wazig en als je er geen kennis over hebt lijkt het allemaal op elkaar. Zo kun je makkelijk fouten maken in het bouwproces, dit wil je niet want dat kost allemaal onnodig geld en tijd. Laat ons u daarom helpen, wij hebben hier de benodigde kennis wel over en wij weten waar we op moeten letten als we beginnen aan uw verbouwing. Er zijn veel soorten taken die wij als aannemer zijn de beoefenen, zo zorgen we dat de materiaalinkoop zonder problemen verloopt, we garanderen de veiligheid van de gebouwde constructie en we zorgen ervoor dat de verbouwing voldoet aan de eisen van het “straatbeeld”.

De aannemerskosten zullen over de loop van de tijd zichzelf weer terugverdienen. Een aannemer zorgt er namelijk voor dat je geen uren besteed aan het regelen van een vergunning, of dat je geen honderden tot duizenden euro’s weggooit omdat je niet het goede materiaal gekocht hebt. Wij halen alle zorg uit handen en we regelen alles op de goede manier. Dit bespaart u veel uren en kan u ook een hoop geld besparen. Heb je dus altijd al een plekje in je huis willen verbouwen, of wil je al jaren je schuur uitbreiden? Wees dan niet langer afwachtend en schakel ons in als uw aannemer. Geef uw zorgen uit handen en wij helpen u een stap verder richting uw droomhuis.

De Aanbouwspecialist

Abbenbroekstraat 10, 1507 RZ Zaandam

Tel.: 06-42011431