Improvisatietheater

Gerry Buijk

16 maart 2019 zaterdag 10:00-15:00u


Wie kent ze niet? De tv programma’s De Lama’s (BNN) of De vloer op (Humanistische omroep). In dit soort programma’s krijgen acteurs spelopdrachten waarmee ze ter plekke scènes moeten spelen. In deze workshop gaan we spelen, spelen en nog eens spelen! We gebruiken attributen, lappen, hoedjes, muziek, clownsneuzen en zelfs het publiek voor het maken van scènes.

Je wordt als speler uitgedaagd om je intuïtie en je eerste impulsen te volgen. Dat leidt vaak tot adembenemende scénes. Want daar waar de authenticiteit in het spel aanwezig is, trekt het de aandacht en leidt het tot vertedering, ontroering, verstilling en ook tot schaterlachen.

Ik nodig je uit om te spelen, om je fantasie de vrije loop te laten gaan en om contact te maken vanuit je nieuwsgierigheid en verwondering.

Opgave voor 10 maart 2019 bij: Trudi Alblas trudialblas@tele2.nl of 06-29564912

Lunch: We nodigen jullie uit om iets lekkers mee te nemen dat we kunnen delen. Maak of koop iets dat jij lekker vindt, graag maakt en wilt delen. Als jij iets meeneemt voor een paar mensen dan zal de combinatie van dit alles leiden tot een overheerlijke lunch. Wij zorgen voor koffie, thee en een vegetarische soep.

Kosten: € 25,- (contant op de dag zelf)

Gerry Buijk is als theaterdocent opgeleid aan de Theaterschool Amsterdam en is geschoold in theatersport, clownerie, bewegings- en Roy Harttheater. Zij werkt nu als theaterdocent, trainer en coach in haar eigen bedrijf (www.qcoachingentraining.nl)

Met haar enthousiasme en aanstekende energie verleidt ze mensen tot spelen. Ze creëert een veilige sfeer om meer van je zelf te laten zien en te ontdekken dan je misschien voor mogelijk had gehouden.