Je kan zingen. Zing!

Margriet Lenglet

Zaterdag 3 november 2018 10:00 - 16:00 uur

ZINGEN SPELEN IMPROVISEREN

Neuriën terwijl je de was ophangt, fluiten op de fiets, meezingen met de radio, aria's galmen als niemand het hoort. Dat is het heerlijke van zingen: iedereen kan het, al denk je misschien van jezelf dat het niet mooi genoeg is. Maar daar gaat het niet om vandaag: vandaag gaan we onze stemmen verkennen en laten we horen wat er in ons klinkt. Dat doen we door liedjes te laten opkomen uit onszelf; ons te laten horen zonder woorden. Door te spelen met klanken en te luisteren naar elkaar voorbij woorden. Door te luisteren naar de stilte en wat daar in klinkt. Zo gaan we de dag vullen met geluid. Met zingen en luisteren en stil zijn. Je hoeft dus niet te kunnen zingen, het gaat om het plezier en de energie die je in zingen, klanken maken en luisteren kunt ervaren.

Opgave voor 1 nov. 2018 bij: Trudi Alblas trudialblas@tele2.nl of 06-29564912

Aanbevolen kleding: iets waarin je je gemakkelijk kan bewegen.

Lunch: We nodigen jullie uit om iets lekkers mee te nemen dat we kunnen delen. Maak of koop iets dat jij lekker vindt, graag maakt en wilt delen. Als jij iets meeneemt voor een paar mensen dan zal de combinatie van dit alles leiden tot een overheerlijke lunch. Wij zorgen voor koffie, thee en een vegetarische soep.

Kosten: € 25,- (contant op de dag zelf)

Margriet Lenglet werkt volgens de principes van Roy Hart, aangevuld met technieken uit het theater, de klassieke zang en andere werkvormen voor stem en lichaam. Ze daagt je uit om alle kanten van je stem te verkennen en daarmee ook allerlei kanten van jezelf te (her-)ontdekken.

Margriet M. Lenglet: Praktijk voor Stem en Ziel

Joris van der Haagenlaan 26

6814 LK Arnhem

tel.: 026-4430569