Klankconcert Thérèse Evers

zondag 30 december 2018 10:30 uur

Ontspannen met klanken

Tijdens dit klankconcert nodig ik je uit om je mee te laten voeren op een innerlijke reis van ontspanning en rust. Zo vlak voor de jaarwisseling kan het prettig zijn om je te laten dragen door de kracht van klanken in een warm bad van Tibetaanse en Nepalese klankschalen, gongs, oceandrum, rainsticks en andere instrumenten. Je lichaam bestaan voor een hele groot deel uit water, en dat maakt het gevoelig en beïnvloedbaar voor trillingen. De klanken kunnen je helpen om tot ontspanning te komen en tegelijkertijd kunnen ze ook een helend effect hebben.

Een moment voor jezelf als je zin hebt om je door de klanken te laten onderdompelen… er wordt verder niets van je verwacht, alleen zitten en de krachtige resonantie van de klanken op je in laten werken. Na afloop is er gelegenheid om iets te delen over wat je ervaren hebt, maar als je daar geen zin in hebt en in alle rust naar huis wilt gaan, is dat natuurlijk ook helemaal goed.

Voel je je geïnspireerd hierdoor en wil je dit graag een keer ervaren? Of heb je het al eerder ervaren en ken je de zachte, rustige energie waar je stap voor stap in terecht kunt komen tijdens zo’n klankconcert? Voel je dan vrij om op zondag 30 december 2018 naar De Vlam te komen.

Bijdrage in de kosten: € 9,- / € 6,- voor leden en begunstigers

Thérèse Evers (1966) heeft ruim 25 jaar bij de politie gewerkt, waarvan het grootste deel bij de zedenpolitie. Over haar werk heeft ze meerdere publicaties op haar naam staan. Zij heeft lange tijd ervaring opgedaan in de wereld van mindfulness, meditatie en klanken. Inmiddels is zij enkele jaren geleden gestopt bij de politie en werkt nu als coach met honden, met als aandachtsgebied kinderen en hun ouders. Daarnaast is zij instructeur i.o. voor hulphonden ten behoeve van mensen met een psychiatrische of lichamelijke beperking. Zij geeft lezingen en workshops over haar werk met honden en over de gevolgen van seksueel geweld in de kindertijd. Over dat laatste onderwerp schreef zij de semi-autobiografische roman “De som der delen”, die in 2015 werd gepubliceerd.