Breng kleur in een wit landschap

Monique Roest en Nicolette Kool

zaterdag 13 april 2019 10.00 - 15.00 uur


Langzaam verdwijnen de donkere dagen. Het licht en de kleuren komen weer terug. Dit proces gaan we vandaag vertalen in een schilderij.

We schilderen met acrylverf op een groot doek en beginnen met het aanbrengen van een structuur. Zo ontstaat een winterse witte wereld. Na de lunchpauze gaan we kleur aanbrengen in dit witte landschap. We zijn na de winter allemaal toe aan kleur. We nemen zo alvast een voorproefje op de lente.

Ervaring met schilderen is niet nodig voor deze workshop. Trek wel kleren aan die vies mogen worden.

Wat is Het Kunstbuffet?

Op zoek naar een inspirerend en onvergetelijk uitje? Zoek je een unieke invulling voor een teamuitje, teambuilding, verjaardag, reünie of vrijgezellenavond? Dan is het Kunstbuffet het antwoord! Tijdens Het Kunstbuffet word je op een kunstzinnige manier uitgedaagd. Je zult verrast zijn over het resultaat. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor een persoonlijk Kunstbuffet. Voor inspiratie over mogelijkheden kun je op onze website kijken: www.hetkunstbuffet.nl

Opgave voor 5 januari 2019 bij: Miriam Elfrink, miriam.elfrink@planet.nl, tel 06-57786638

Lunch: we willen graag met elkaar de lunch delen. Dus als iedereen iets meeneemt wat gedeeld kan worden dan maken we er een lekker buffet van. Wij zorgen voor een vegetarische soep.

Kosten zijn inclusief materiaal, koffie/thee en iets lekkers. Aan het eind van de workshop ga je naar huis met je eigen kunstwerk.

Kosten: € 45,- (contant op de dag zelf)

Wij zijn twee enthousiaste vrouwen die hun passie voor kunst graag met anderen willen delen. Zo is Het Kunstbuffet ontstaan. Monique werkt als zelfstandig kunstzinnig coach. Nicolette geeft in haar praktijk holistische workshops/tekenlessen.