Exposities

Exposities

Regelmatig kunt u in De Vlam terecht voor exposities. Het gebouw leent zich uitstekend voor foto- tentoonstellingen. We hebben de afgelopen jaren regelmatig diverse exposities mogen begroeten. Hieronder een overzicht van de meest recente.

Zondag 17 maart 2019 Opening tentoonstelling Zelfportretten. Henny Boor, Hans Casparie, Kemp van Ginkel, Wim de Haas, Hans Keuning, Marjo van Rooij, en Willemien Schouten hebben desgevraagd zelfportretten aangeleverd voor deze bijzondere tentoonstelling.

Tijdens de Kunstroute was Zideris met schilderijen van cliënten te gast in De Vlam, centrum van ontmoeting, bezinning en inspiratie, waar regelmatig exposities worden gehouden. Deze tentoonstelling is verlengd tot en met 20 november 2017.

In het kader van de viering van het 100 jarig jubileum van De Vlam is er een bijzondere expositie te zien geweest in de mooie kerkzaal. Vier kunstenaars uit Rhenen - Margot Kikkert, Evelien van Os, Hermine van Schuppen en Pauline Vroom – exposeren schilderijen met als uitgangspunt het jaarthema van De Vlam.

Zondag 4 maart 2018 is een tentoonstelling geopend via een presentatie door de kunstenaars met een dertigtal iconen, vervaardigd door de kunstenaars Marijke Alkema en Jansje Aaltink.