The Greenblue Agnesschool

Actueel nieuws over het ontwerp van het Greenblue Agnesschool:

Omdat er weinig te doen is gaan kinderen een spel bedenken met geweld zoals; politie en boef en ontstaan er meer ruzies, daardoor word de sfeer slechter. Wij hebben een perfect idee hoe onze school er hopelijk uit gaat zien. Wil je er meer over weten, klik dan hier om het ontwerp te zien. Wij willen ons schoolplein groen hebben in plaats van grijs. Wij hebben bijvoorbeeld een fiets geschetst, die groene energie opwekt, als je die wilt zien klik dan hier. We willen ook graag dat de lantaarnpalen door zonnepanelen gaan schijnen. We willen speeltoestellen van gerecycled plastic hebben, zoals een klimrek en nog veel meer van dit soort geniale ideeën. We willen ook van gerecycled plastic een paar bankjes of tafeltjes en nog veel meer!

Hier zie je nog meer dingen dat we je graag laten zien:

  • Check onze rap gemaakt hier! Met groene lyrics door onze rap-talenten!
  • De beste journalisten hebben een paar mensen geïnterviewd. Bekijk de beelden hier.
  • We hebben nog veel meer dingen om te laten zien op onze site, zoals onze motivatie, samenwerkingen en een gedicht!

Veel plezier met het bekijken van de site!:-)

Het mooiste uitzicht van de Agnesschool

Hier spelen we nooit maar het is er wel.

(maar wij laten andere kinderen er ook op spelen )


Het saaiste stuk van ons schoolplein

Hier zijn 5 platen op de grond.

(waar we nooit mee spelen)

Het klimrek

Dit is ons enige speeltoestel.

(maar er zit wel kunstgras onder)

Nu is ons schoolplein grijs en grauw.

Maar we gaan er alles aan doen om het vrolijk te maken voor de kinderen en voor de natuur.

Dit is het ontwerp dat onze school er van gemaakt heeft. Het ziet er heel groen uit. Daarom is de naam van ons vereniging ´The Greenblue Agnesschool´. Wij, (Agnesschool) gaan ons plein verbeteren met meer water, natuur en meer toestellen.

Met dank aan de ouders.

Deze ouders steunen ons met alles. Zij willen ook meer groen en blauw. Zij vinden het ook heel saai. Zij en de andere ouders van de wijk willen meer verlichting. Dus wij zaten te denken om zonnepanelen op de lantaarnpalen te zetten, zodat er groene energie wordt opgewekt en er verlichting is voor in de avond, want ze vinden het veel te donker. Soms (na schooltijd) als kinderen in het veld willen spelen is het vaak donker en als we daar licht aan toevoegen kunnen we gewoon spelen.