De Es

Fytotherapie

Welkom

Wat is Fytotherapie

Welkom bij de Es, praktijk voor kruiden en Crystal healing.

Esther boekschooten is mijn naam, ik ben fytotherapeut en orthopedagoog. Het is mijn passie om met de kracht en rijkdom van de natuur te leven.

Mijn specialiteiten zijn het geven van een goed en verantwoord kruidenconsult en het geven van Crystal healing. Beide zijn erg geschikt voor iedereen die de beste persoon wil zijn die die kan zijn. 100% je beste zelf.

Daarnaast maak ik met respect voor de natuur eigen producten zoals crèmes, oliën en zalven, bloesem- en steenremedies.

Fytotherapie is de officiële naam voor kruidengeneeskunst. Fyto komt van het Griekse woord Fytos, wat plant/kruid betekent. Therapie is een veelgebruikt woord voor behandeling.

Fytotherapie is een natuurlijke, holistische geneeswijze. De hele mens wordt in ogenschouw genomen, dat wil zeggen: lichamelijk en psychisch/emotioneel. Er wordt bij een behandeling rekening gehouden met het geheel van de mens, zoals je nu geworden bent. Dus rekening houdend met verleden, heden en toekomst.

Fytotherapie zoekt het juiste kruid bij de persoon, in die bepaalde fase van je leven, waardoor je zelfgenezend vermogen beter gaat functioneren. Centraal staat dus de hele mens. Ieder mens is een unieke, individuele uiting van leven. En de natuur is wonderbaarlijk in het ondersteunen vàn en aansluiten bij iedereen. Er is wel degelijk een kruid voor je gewassen.