Familie Yoga

Familie Yoga

In verband met het Covid-19 virus zijn de familie yoga workshops de afgelopen periode niet doorgegaan. Hopelijk kunnen we na de zomervakantie weer van start.


Op de eerste zondag van de maand is er een familieyoga workshop. (In de vakanties schuiven de workshops een week op, zie onderstaand overzicht).

Kom lekker met je kind of kinderen samen yoga doen!

Deze workshop is geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Tijdens deze workshop komen ouder en kind in contact met yoga en elkaar.

Door middel van spelletjes, yoga houdingen en mindfulness oefeningen maken we samen plezier.

We sluiten de les af met een creatieve verwerking. Hierbij zitten we aan de grote tafel met een kopje thee en iets lekkers.

Kinderyoga helpt kinderen om zich bewust te worden van zichzelf en hun lichaam.

Yoga met je kind is een mooie manier om samen te ontdekken wat yoga kan bieden: rust, ruimte in het hoofd en het lichaam, het leren voelen van je lichaam, grenzen aangeven, het ontdekken van je krachten etc.

Op een speelse manier gaan we rondom een thema werken waarin aandacht voor jezelf en de ander centraal staat.

Pure aandacht is een wezenlijke behoefte van elk mens, hier gaan we dan ook van genieten tijdens dit uur.

Het kind kan natuurlijk ook begeleid worden door een andere volwassene dan de ouder (opa, tante, neef, grote broer of zus, een buurvrouw etc). Het gaat erom dat het kind een band met betreffende volwassene heeft, die het toestaat om de verdieping van de band toe te laten.


Praktische informatie:

  • Er zijn matjes aanwezig. Als je het prettig vindt, ben je natuurlijk vrij om je eigen mat mee te nemen. LET OP: Op dit moment gelden de speciale Corona-regels: neem je eigen mat en hulpstukken mee in verband met de hygiëne.

  • Trek kleding aan waar je je prettig in voelt, waar je vrij in kunt bewegen en die je lekker warm houdt, bijvoorbeeld een legging/joggingbroek/trainingsbroek met een trui of vest en een paar extra warme sokken voor bij de eindontspanning.

  • Het kind mag natuurlijk altijd zijn favoriete knuffel meenemen.

  • Inschrijven via info@dayaayoga.nl

  • De les gaat door met minimaal 3 aanmeldingen.

  • Vol is vol.
(wijzigingen voorbehouden)