Cursus website bouwen

Cursus webshop en website bouwen

Veel mensen denken dat het heel moeilijk is om een website te maken online. Ik wil daar een lans voor breken omdat het vaak minder moeilijk kan dan dat je denkt. Het hangt natuurlijk altijd af van je eisen maar als je gewoon online wilt verkopen of je wilt een online visitekaartje hebben die ook nog lekker gaat in Google dan is de cursus die wij aanbieden heel erg voor jou.

Gratis Cursus website bouwen

Het mooie van deze cursus website bouwen helemaal gratis kan. Je betaald dus geen euro aan kosten voor het leren van het bouwen van een website in Wordpress. Je hebt uiteraard wel hosting nodig en een domein. Dit kost doorgaan ongeveer 50 euro per jaar en is een schijntje bij hoeveel bedrijven vragen voor het installeren van WordPress voor jou met een standaard thema. Daarnaast ben je dan ook nog eens de kosten voor hosting kwijt. Dan kun je net zo goed een klein beetje tijd investeren in het bouwen van je eigen site.

Daar helpt deze Cursus jou mee. Dus doe er je voordeel vooral mee want we weten niet hoe lang we hem nog gratis blijven aanbieden.

Duur van de cursus

De cursus duurt maar 2 dagen dus je bent serieus binnen 2 dagen online. Dat klinkt heel erg snel maar zo simpel is het als je via een stappenplan een website gaat bouwen. Het is een cursus die je stap voor stap kunt volgen en je kijkt over de schouder mee met een expert die je verteld wat je moet doen om je site online te krijgen. Je kunt het daarna gerust vergeten want het hoeft maar 1 keer. Dus de cursus is ook nog snel. Je krijgt binnen 10 lessen van maximaal een kwartier alles voorgeschoteld over hoe je een websit of webshop online krijgt. Makkelijk toch?

Cursus website bouwen