Welkomstwoord van de voorzitter

Een eigen mailadres, een eigen Facebook account, een eigen website, allemaal realisaties van de Raad van Bestuur van de cultuurraad in een korte periode. Dit kan uiteraard enkel gerealiseerd worden dankzij enthousiaste denkers en doeners.

Met de website willen we de verenigingen nog meer betrekken bij het cultuurbeleid in Geraardsbergen. Ideeën aanbrengen, samen werken met andere verenigingen is alvast via dit medium terug een stukje eenvoudiger en gemakkelijker geworden.

Voorlopig moet het nog even digitaal maar straks als het weer kan en mag, hopen we iedereen te zien voor een brainstorming of gewoon voor een leuke babbel.


Corina Heylebosch,

Voorzitter Cultuurraad


Hebt u suggesties, opmerkingen of vragen, contacteer ons dan zeker via dit contactformulier.

Volg ons ook op Facebook

NIEUWS

Eindelijk terug naar het toneel.

Onze toneelverenigingen werden veel te lang van de planken gebannen. Eindelijk is het weer zover en wordt onze honger gestild. Hieronder een overzicht van wat u de komende maanden mag verwachten.

Koninklijke Rederijkerskamer Sint-Pieter

deugd en vreugd.

Info en tickets: https://www.rederijkerskamerspvd.be/

De Paradijsvogels

info en tickets: http://www.deparadijsvogels.be/

Garamondi Teater

info en tickets: https://www.garamondi.be

Oxfam wereldwinkels wordt 50 jaar, en dat moet gevierd worden bekijk hier het volledige feestprogramma.

Ze hebben niet stilgezeten bij astertechnics. Er staat heel wat te gebeuren. Van kleuterworkshops op woensdagnamiddag tot vakantiekampen. Leren werken met 3D-printer, stop-motion, bakken, ...

Lees er alles over op:

https://astertechnics.be/activiteiten-2/

Facebook