Welkomstwoord van de voorzitter

Een eigen mailadres, een eigen Facebook account, een eigen website, allemaal realisaties van de Raad van Bestuur van de cultuurraad in een korte periode. Dit kan uiteraard enkel gerealiseerd worden dankzij enthousiaste denkers en doeners.

Met de website willen we de verenigingen nog meer betrekken bij het cultuurbeleid in Geraardsbergen. Ideeën aanbrengen, samen werken met andere verenigingen is alvast via dit medium terug een stukje eenvoudiger en gemakkelijker geworden.

Voorlopig moet het nog even digitaal maar straks als het weer kan en mag, hopen we iedereen te zien voor een brainstorming of gewoon voor een leuke babbel.


Corina Heylebosch,

Voorzitter Cultuurraad


Hebt u suggesties, opmerkingen of vragen, contacteer ons dan zeker via dit contactformulier.

Volg ons ook op Facebook

NIEUWS

OPROEP DEELNAME CULTUURMARKT

Zoals vorig jaar organiseert het Lokaal Bestuur i.s.m. verschillende stadsdiensten een stadsopendeurdag op zaterdag 17 september.

Tal van activiteiten worden geprogrammeerd voor de rondwandelende bezoekers in het stadscentrum.

Zo zal de Cultuurraad opnieuw instaan voor de organisatie van een cultuurmarkt, maar ditmaal aan de Begijnhofkaai (kant Middenschool).

Het is de bedoeling dat culturele verenigingen met een infostand hun werking in de kijker plaatsen. Daarom een warme oproep om deze zo aantrekkelijk mogelijk op te bouwen, wees creatief!

Praktisch

Graag uw deelname bevestigen tegen uiterlijk maandag 22 augustus, om 17 uur. via Lucrece.Gerain@geraardsbergen.be

Tafels en stoelen worden ter beschikking gesteld. Heeft uw infostand elektriciteit nodig, gelieve dit dan ook te willen vermelden in uw antwoord.

Kabels worden bij voorkeur zelf meegebracht!

Meer praktische info (locatie, uren, ….) worden later meegedeeld.

Wij hopen op de deelname van uw vereniging te mogen rekenen.


Facebook