Coverband boeken

Een ervaren coverband met veel interactie met haar publiek!

wilt een goede coverband boeken voor uw feest. Boek dan deze ervaren band en ze zullen de beste covers voor u spelen. Kijk maar naar hun echte beoordelingen (Google reviews) van alle tevreden klanten. Een toffe band, toffe muziek en een onvergetelijk feest zijn de elementen voor een goed feest.

Door de juiste elementen te gebruiken, kunnen ze van elk feest een geslaagd feest maken. U heeft alle bands op internet al gezien maar, je bent er nog steeds niet uit. Bekijk dan een van de openbare optredens van Escape. Hou je van muziek op een feestje? Escape is een professionele coverband, vol passie en liefde voor muziek. Deze fantastische band heeft een uniek en uitgebreid repertoire: van de jaren seventies tot de laatste hits uit de top 40. Muziek voor jong en oud en voor ieder wat wils.

Voor elke gewenste muziekstijl

Een coverband met stijl

Je kunt deze coverband boeken voor elke gewenste muziekstijl! Van rock tot dance, tot vrolijke hardcore, van pop tot rap en R&B, maar ook soul en funk. Maar natuurlijk zijn we de Nederlandse krakers en smartlappen niet vergeten. En indien u een specifiek nummer wilt horen dat niet in het bestaande repertoire zit? Dan kunnen ze het des gewenste nummer voor uw repeteren. En dat stuk vakmanschap maakt ze uniek. De band repeteert bijna elke dag om de nieuwste hits op uw feest te kunnen coveren. Bij het grootste deel van de bands op internet is het repertoire niet zo groot als die van Band-Escape. Waardoor Escape zich onderscheid van andere coverbands.

Kom eerst eens kijken

Beleef een liveoptreden

Escape geeft je de mogelijkheid om bij een ​​van hun publieke optredens te komen kijken. Zo dat u de band leert kennen en zelf kan ervaren alsof deze band geschikt is of niet. Zo garanderen ze een spetterend feest met veel interactie.

De formatie van Band Escape

Een sterke formatie op ieder feest

Band Escape bestaat uit drie artiesten die elke dansvloer vol kunnen krijgen. Zowel met hun vocale kwaliteiten zoals hun spontane interactie met het publiek. Vol enthousiasme wordt er door deze band gespeeld, waardoor elke genre aan bod komt. Zo blijven ze het publiek voorzien van muziek, waar veel interacties in voorkomen. En maken ze van uw feest een onvergetelijke feest waar u zeker nog eens aan terug zal denken!

Compleet pakket

Ze leveren een compleet pakket op maat

U kunt zelf het verloop van de feestavond bepalen! Of de band nu langzaam moet beginnen op een achtergrond volume? Of direct het dak ervan af moet spelen, ze bespreken graag uw wensen.

De band biedt je een compleet pakket met band en een DJ. Dit maakt het mogelijk om te combineren tussen een bands en DJ. Met het mix kwaliteiten het ritme van de DJ en de jarenlange ervaring van deze band! Creëren ze een professioneel concepten! Bent u geïnteresseerd in het boeken van Band Escape op uw feest? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor uw feest of evenement. Toch liever persoonlijk contact met Band Escape? Bel dan bandleider Dave Heutink via: 06 53 12 6857 voor al uw vragen en wensen.

Coverband-boeken
Band boeken
Nederlandse band
Coverband boeken - Coverband Escape.mp4
Coverband boeken
Een goede coverband boeken | Band Escape | 06 53 12 6857
coverband boeken | Band Escape | 06 53 12 6857