Coureur Café

11 & 12 April 2020

INFO

Beste CC-sympathisanten

Het is inmiddels al wel duidelijk dat Coureur Café dit jaar niet doorgaat, maar we hebben de routes op RouteYou geplaatst zodat jullie die toch nog kunnen rijden. Je kan deze ook terugvinden in de links bij onze routes.

Neem zeker de maatregelen ivm Corona in acht (dus niet met meer dan 2 samen gaan fietsen en afstand houden)!

Indien jullie de routes doen, zou het ons leuk lijken een foto te nemen en die te posten met de hashtag #cc2020. Dan komt die op het verhaal van onze instagram pagina. Alvast veel wielerplezier gewenst en stay safe!

Meer info? Mail naar coureurcafe@scoutsharelbeke.be of bel naar 0473209450 of ‭0492 58 40 96‬.

25KM

Een recreatieve fietstocht voor het hele gezin, jong en oud! Voorzien van een drankje en versnapering fietst u langs kleine paadjes en schone weggetjes en beleeft u een sportieve dag. Uitpuffen kan op ons terras, met een hapje en een drankje.

55KM

Mooie rit langs kleine wegen met een beklimming op de Kluisberg. Daarna kunnen de batterijen terug opgeladen worden aan onze uitgebreide bevoorrading of onze gezellig cafe.

85KM

Deze rit bevat vier beklimmingen. Net zoals de 55 km de Kluisberg, waarna je samen aan de bevoorrading komt. Na een pittige lus, waarbij je de Rotelenberg, Kortekeer en Bossenaar beklimt, mag je nog een tweede keer genieten van onze bevoorrading.

120KM

Wiens benen in topvorm zijn kan zich wagen aan de rit van 120 km. Deze route volgt de 85 km, maar doet er nog een schepje bovenop. Na beklimming van de Bossenaar leidt de 120 km je over de Hotondberg. Net voor de tweede bevoorrading wordt ook nog de Kraai (Karnemelbeekstraat) overwonnen.

Michael Vannieuwenhuyze

Een mooi parcours, een heel goede organisatie en vooral de sfeer achteraf zorgen ervoor dat ik elk jaar terug deelneem.

Ella Ameye

Coureur Cafe blijft als oud-leidster een weekend dat je niet wil missen. Het is een plezier om het deelnemersaantal jaar na jaar te zien groeien! We zijn blij dat we zelf de pijltjes niet meer moeten ophangen, en vieren dat jaar na jaar op gepaste wijze!

Thijs Verbaeys

Na 4 jaar in de organisatie deel te nemen blijft Coureur Café voor mij hét scouts evenement van het jaar!