Coureur Café

16 & 17 April 2022

INFO

Beste Coureur Café sympathisanten en liefhebbers van de wielersport,
Schreeuw het van de daken en noteer het in jullie agenda want hopelijk kijken jullie even hard uit naar een nieuwe editie van ons geliefde fietsevenement.
Dit jaar gaat Coureur Café door tijdens het laatste weekend van de paasvakantie. Dit in tegenstelling tot andere jaren waar het middelste weekend was. We willen jullie echter op zondag namiddag, traditiegetrouw laten genieten van een spannende Paris-Roubaix op groot scherm en een drankje op ons zonovergoten terras.
Tot dan!
Smot maar al udder kitten!


25KM

Een recreatieve fietstocht voor het hele gezin, jong en oud! Voorzien van een drankje en versnapering fietst u langs kleine paadjes en schone weggetjes en beleeft u een sportieve dag. Uitpuffen kan op ons terras, met een hapje en een drankje.

55KM

Mooie rit langs kleine wegen met een beklimming op de Kluisberg. Daarna kunnen de batterijen terug opgeladen worden aan onze uitgebreide bevoorrading of onze gezellig cafe.

85KM

Deze rit bevat vier beklimmingen. Net zoals de 55 km de Kluisberg, waarna je samen aan de bevoorrading komt. Na een pittige lus, waarbij je de Kortekeer, de Hotond en Karnemelkbeekstraat beklimt, mag je nog een tweede keer genieten van onze bevoorrading.

120KM

Wiens benen in topvorm zijn kan zich wagen aan de rit van 120 km. Deze route volgt de 85 km, maar doet er nog een schepje bovenop. Na beklimming van de Bossenaar leidt de 120 km je over de Hotondberg. Net voor de tweede bevoorrading wordt ook nog de Kraai (Karnemelbeekstraat) overwonnen.

Michael Vannieuwenhuyze

Een mooi parcours, een heel goede organisatie en vooral de sfeer achteraf zorgen ervoor dat ik elk jaar terug deelneem.

Ella Ameye

Coureur Cafe blijft als oud-leidster een weekend dat je niet wil missen. Het is een plezier om het deelnemersaantal jaar na jaar te zien groeien! We zijn blij dat we zelf de pijltjes niet meer moeten ophangen, en vieren dat jaar na jaar op gepaste wijze!

Thijs Verbaeys

Na 4 jaar in de organisatie deel te nemen blijft Coureur Café voor mij hét scouts evenement van het jaar!