Coronatest Lelystad

Coronasneltest COVID-19 / coronatest Lelystad, Flevoland

Via Coronatest Lelystad kunt u zich aanmelden om een snelle en eenvoudige Corona test te laten uitvoeren. De teststraat bevindt zich in Lelystad. Het adres van onze Corona teststraat is Larserpoortweg 32 te lelystad. Na zo'n 30 tot 60 minuten ontvangt u de testuitslag via SMS.

Na afname van de coronatest wordt het monster door een professional bekeken door middel van een analyser. Onze Corona-sneltest in Lelystad betreft de CE gemarkeerde en door het WHO goedgekeurde Corona antigeen-test voor SARS-CoV-2. Deze nauwkeurige coronatest is dus anders dan een antistoffen test.

Binnen 15 minuten is bekend of het virus (antigeen) aanwezig is en u krijgt meteen de uitslag te horen.

Coronatest in Lelystad voor particulieren en bedrijven

Onze Corona test is bedoeld voor particulieren en bedrijven die snel willen weten of ze al dan niet besmet zijn met het virus. Bij een teststraat van de GGD kan de uitslag wel 4 dagen op zich laten wachten, bij ons heeft u de uitslag al binnen 30 - 60 minuten.

Aanmelden Corona sneltest Lelystad

Wilt u zich laten testen op Corona dan kunt u zich aanmelden via Coronasneltest.nl Lelystad. Op deze site kun u eenvoudig checken of er een testmoment beschikbaar is en kunt u direct een afspraak inplannen voor het testen.

Coronatest Lelystad

Kom naar onze test-locatie in Lelystad. Het adres is:

Coronasneltest Lelystad
Larserpoortweg 32
8218 NK Lelystad, Flevoland.
Telefoon: 0320-748702
Email: info@coronasneltest.nl

Website: https://coronasneltest.nl
Aanmeldpagina: Klik hier

De snelle Corona test wordt bij u afgenomen door een goed geïnstrueerd en getrainde medewerker.

Snelle en goedkope CORONAtest

Geen lang wachttijden meer voor het wachten op de uitslag van de coronatest en binnen een uur weten of je besmet bent met het coronavirus of niet. Het is mogelijk bij coronatest Lelystad voor slechts € 39,95.

Is deze covid-test in Lelystad betrouwbaar?

Onze test in Lelystad is een WHO goedgekeurde Corona antigeen test voor het coronavirus . Deze coronatest is iets minder accuraat dan de rt-PCR test. Test je negatief maar heb je wel corona-achtige klachten laat dan met een rt-PCR test het resultaat bevestigen.

Zie ook "Coronatest voor reizigers" bij onze collega's van HAY Diagnostics.

BRONNEN

coronatest Lelystad
corona sneltest Lelystad
Coronatest Lelystad