FASES I FUNCIONAMENT DEL CONCURS


El concurs té les següents fases:

1. Inscripcions – Fins el 27 d'Octubre

2. Selecció de bandes participants – 1 de novembre

3. Primera eliminatòria. – 9 o 10 de Novembre ***

4. Segona eliminatòria – 16 o 17 de Novembre ***

5. Final Concurs CALABUTÍ – 14 de desembre al Pavelló Municipal de la Cellera de Ter ***

*** (Estem esperant confirmació dels espais, de seguida que es pugui es farà saber el lloc, hora i dia)

PREMIS

PREMI DEL GRUP GUANYADOR:√√ Pre-producció (16 hores) i enregistrament d’EP de 4 temes (46hores)

√√ Programa de suport i acompanyament a iniciatives del sector musical de l’Espai Marfà; centre de suport a la creació, la formació i les iniciatives del sector musical de Girona:

-- Inscripcions sense cost als cursos i tallers de formació musical. Cursos de gener a juny 2020.

-- Assessorament i informació per ajudar a orientar les carreresprofessionals i artístiques del músic.

√√ Actuació musical durant les Festes del Roser o durant la Fira de la Cervesa de la Cellera de Ter.PREMI DEL GRUP GUANYADOR PER VOTACIÓ POPULAR:


√√ Programa de suport i acompanyament a iniciatives del sector musical de l’Espai Marfà de Girona:

-- Inscripcions sense cost als cursos i tallers deformació musical. Cursos de gener a juny 2020.

-- Assessorament i informació per ajudar a orientar les carreres professionals i artístiques del músic.

-- Actuació musical durant les Festes del Roser o durant la Fira de la Cervesa de la Cellera de Ter.

INSCRIPCIONS


Els grups podran presentar les sol·licituds a través d’aquest formulari d’inscripció i enviar al correu electrònic a calabutimusica@gmail.com el material que es demana (Dossier del grup, imatge del grup, enregistrament de 2 o 3 temes en format mp3)

El termini d’inscripció és el dia 27 d'Octubre.

REQUISITS I FUNCIONA- MENT DEL CONCURS

∞∞ No s’acceptaran els grups que tinguin signat un contracte discogràfic vigent.

∞∞ En queden exclosos els grups de versions.

∞∞ Selecció per eliminatòries:

L’organització analitzarà tota la documentació facilitada pels grups i confeccionarà la llista d’inscrits que compleixin els requisits, els que no, quedaran exclosos del concurs.

∞∞ Es seleccionaran un màxim de 8 bandes.

Se'n seleccionaran 2 en cada eliminatòria (concert en directe) que se celebraran en dos caps de setmana, el del 9- 10 i 16-17 de Novembre.

*(Estem esperant confirmació dels espais, de seguida que es pugui es farà saber el lloc, hora i dia)

∞∞ La Final serien 4 bandes el dia 14 de Desembre al Pavelló Municipal d'Esports

*(també estem a l'espera que ens ho confirmin)

∞∞ Final del concurs:

• Un total de 4 bandes participaran a la final que será el dia 14 de Desembre de 2019 a la Cellera de Ter.

∞∞ Criteris per valorar les propostes:

• Es valorarà l’originalitat, la qualitat musical individual i col·lectiva. Aquests hauran d’actuar sense cap cost i interpretar en directe els temes presentats al concurs i no superar els 30 minuts de concert (comptant que serien uns 7 temes, es permetrà que com a molt 3 d'aquests siguin versions)

• El jurat de les eliminatòries estarà format per 1 representant de l’Associació Musical Calabutí, 1 representant d’Acció Cultural Cellera, 1 professor de música, 1 representant de l’ajuntament de la Cellera de Ter, i el vot popular.

• El jurat de la final estarà format per 1 representant de l'Associació Musical Calabutí, 1 representant d'Acció Cultural Cellera, 1 representant de Panda Artist Management, 1 representant d'U98music, 1 professor de música de la Cellera, 1 representant de Cases de la Música i el vot popular.

• El resultat es comunicarà el mateix dia, i en el cas que la banda escollida ja no estigui present en el recinte se li farà saber via mail o via telefònica.

• A les eliminatòries i a la final tothom podrà votar el grup finalista que els agradi més mitjançant unes butlletes que es facilitaran durant el concert. (vot popular)

• El vot del públic assistent es tindrà en compte per a la resolució final del jurat.

• El jurat farà públic el nom del guanyador del concurs després d’escoltar els grups finalistes i un cop realitzat l’escrutini de la votació popular.

• Tant en la fase d’inscripció com en la del concurs el jurat pot declarar el premi desert per les raons que cregui convenient.

∞∞ Funcionament del projecte:

• Les bandes seleccionades hauran d’actuar sense cap cost i interpretar en directe els temes presentats al concurs i no superar els 30 minuts de concert

∞∞ Compromís adquirit per part dels participants:

• Participar en les reunions que l’organització convoqui (si s’escau) per informar i coordinar l’activitat.

• En cas de ser seleccionat, interpretar a l’escenari els temes inclosos en la gravació, de forma desinteressada i fins a un màxim de 30 minuts d’actuació.

• Actuar, si és necessari, amb el backline que l’organització posarà a disposició dels grups (equip de so, amplificadors de guitarra i de baix, i bateria) o amb el material propi.

• Accedir amb igualtat de condicions al premi del concurs que la resta de grups.

INSTCRIU-TE:

D'acord amb el que s'estableix en el Reglament General de Protecció de Dades 2016/679 (RGPD) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals, li informem que tractem les seves dades personals amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal. Així mateix, li informem de la possibilitat d'exercir els següents drets sobre les seves dades personals: dret d'accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat.