Over mij

Gerdine Purmer woont in Zuid-Scharwoude. Zij is getrouwd en moeder van twee mooie dochters.

Haar verlangen is om het luisteren naar Gods stem aan te wakkeren bij mensen. Dit is namelijk het voorportaal naar het ontwikkelen van de gave van profetie. Daarbij wil zij mensen leren dat een goede gedragscode en ontwikkeling van een goed karakter onmisbaar zijn voor het toepassen van profetie in de gemeente.

Zelf kreeg ze hiervoor de gereedschappen aangereikt toen ze de opleiding in profetie volgde bij Living in Your Destiny in Amsterdam. Nu geeft ze ook les op de scholen van LIYD en is groepsleider tijdens de lessen.

Machiel Jonker, de voorganger van haar thuisgemeente Pinkstergemeente Sjaloom vroeg haar om in haar gemeente mensen te gaan opleiden in het leren communiceren met God. Na de eerste cursus was hij zeer enthousiast omdat de aanpak zo toegankelijk bleek te zijn voor de deelnemers. Machiel, tevens voorzitter van de VPE, stimuleerde haar om dit breder te gaan trekken.

Inmiddels staat er een team om haar heen en komen zij op uitnodiging naar kerken toe. Zij trainen de gemeenteleden met theorie en praktijk in het leren verstaan van Gods stem en hoe een woord te toetsen met hantering van de gedragscode.

Op de site kunt u de getuigenissen van de deelnemers lezen over hoe bijzonder God werkt. We zijn dankbaar om dit werk te mogen doen en met veel enthousiasme te bouwen aan Zijn Koninkrijk.