CNC draaier vacature

CNC draaier vacature


CNC Draaier vacature (groot) in Schiedam


Sinds april 2019 is de fabriekshal in Schiedam onderdeel geworden van GBS International. Waar de werkzaamheden bij GBS International in Oud-Beijerland qua grootte ophouden, beginnen ze bij GBS Machining Services in Schiedam.


Binnen twee jaar willen we er een hal van maken die bij de echte techneuten een twinkeling in de ogen geeft. Word jij de CNC Draaier die dit mee gaat maken? Solliciteer direct en laat je gegevens achter om een keer te komen kijken.


Wil je aan de slag als CNC draaier? Bekijk de vacature en solliciteer direct:

https://www.jobs.gbs-international.com/vacature-cnc-draaier-groot


Over GBS International

GBS heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een bedrijf met meerdere vestigingen en op meerdere werkgebieden:

GBS Machining Services

GBS Gearbox Services

GBS Lasercladding

GBS Promould

Shipborn

Schiedam

Oud-Beijerland

Oud-Beijerland

Heinenoord

Nieuwegein

“Wat zou het leuk zijn als wij met elkaar en onze klanten op een zomeravond buiten naar ons bedrijf kijken en zouden zeggen: het is een prachtig bedrijf geworden waar we met z’n allen trots op zijn."

Dat waren de gedachten van de ondernemer die in 2008 het toenmalige Schaaf- en Boorwerk Rotterdam overnam, wat later de naam GBS International kreeg. Samen met een aantal gepassioneerde techneuten is het bedrijf zich vanaf dat moment gaan richten op het onderhoud en revisie in tandwielkasten, ook wel gearboxes genoemd.

Die bevlogenheid van de medewerkers heeft het bedrijf in staat gesteld om constant te blijven innoveren, te investeren in goed opgeleid personeel en tot het gaatje te gaan om de problemen van de klant op te lossen. Daardoor zijn we in de afgelopen jaren uitgegroeid van een lokale speler tot een bedrijf dat klanten aantrekt van de Europoort tot aan Australië om tandwielkasten te onderhouden en te reviseren.

Het interessante aan gearboxes is dat ze in elke industrie voorkomen, zoals (petro)chemie, maritiem, energie, windenergie, baggerindustrie en container handling. Onze collega’s komen op veel verschillende plaatsen, wat de werkzaamheden zeer divers en interessant maakt.

Onze werknemers noemen de club die bij GBS werkt ook wel ‘de GBS-familie’, en dat is niet voor niets. GBS International is te karakteriseren als een informele, flexibele organisatie. Alhoewel werken als CNC draaier bij GBS veel van je vraagt, wordt hard werken altijd beloond! Natuurlijk vinden wij een goede werksfeer enorm belangrijk. Zo is er bijvoorbeeld iedere vrijdagmiddag een borrel met een hapje en een drankje en worden er regelmatig activiteiten georganiseerd voor teambuilding. Onze onderscheidende kernwaarden als organisatie zijn: integer, passievol, innovatief en eigenzinnig.

De situatie

Zoals eerder gezegd, is GBS International hard aan het bouwen aan de toekomst. In 11 jaar tijd zijn we van 20 werknemers naar meer dan 150 werknemers gegroeid, en het einde is nog niet in zicht. Sinds april 2019 heeft GBS namelijk de activiteiten van MRC Techniek Rotterdam in Schiedam overgenomen.


Wil je aan de slag als CNC draaier? Bekijk de vacature en solliciteer direct:

https://www.jobs.gbs-international.com/vacature-cnc-draaier-groot


Wat zijn de werkzaamheden als CNC draaier


Wat bieden wij jou?


GBS Machining Services Schiedam richt zich op erg grote werkstukken welke gemachineerd moeten worden. Maar dan wel service gericht. De klant heeft een probleem, en wij doen er alles aan om de klant hierin te ontzorgen en zo snel mogelijk voor een oplossing te zorgen.

Door de overname van GBS Schiedam heeft GBS een unieke positie verkregen in de Nederlandse industrie. GBS behoort nu tot het kleine gezelschap van grote machine fabrieken.

Onze producten zijn dus enkelstuks zoals: rondselassen, schroefassen, tandwielen op as, rotoren voor turbines, elektromotoren, etc. Met andere woorden, een grote variëteit aan kostbare producten.

De ene keer maken we deze onderdelen geheel nieuw, de andere keer wordt een passing opgehaald of wordt een gedeelte gelaserclad en nabewerkt.

Als CNC draaier werkt u achter 2 machines. De besturing is Siemens. Bij complexe vormen werkt u samen met een externe programmeur. Menig keer moeten na inspectie resultaten worden overlegd.

U voert daarom de nodige communicatie met de klant, werkvoorbereider, engineering en andere collegae. U werkt de opdracht uit, bereid de bewerkingen voor en verzamelt de benodigde gereedschappen.

U bent dus de vakman voor hoogwaardige onderdelen!​

De werkstukken zijn groot van formaat. Tot 30ton en tot een lengte van 10,5m.

 • Een open bedrijfscultuur

Wij zijn een bedrijf met de typische Rotterdamse mentaliteit. We doen dus niet aan politieke spelletjes en we zijn altijd open naar elkaar. Natuurlijk hebben we wel eens mot, maar als dat gebeurt drinken we op vrijdagmiddag een biertje en is alles weer goed.

 • Een platte bedrijfsstructuur

Binnen GBS vind je geen grote hiërarchie, niemand is belangrijker dan een ander. We werken samen aan een mooi resultaat en iedereen heeft een gelijk aandeel hierin.

 • Een vangnet om fouten te maken

Om beter te worden moet je dingen doen die je nog nooit hebt gedaan, en daar horen fouten bij. Dat begrijpen we bij GBS en daardoor zijn we in staat om onszelf continu te verbeteren.

 • Regelmatige teambuilding evenementen

Work hard play hard. Er wordt hard gewerkt maar daar tegenover staat dat we regelmatig leuke evenementen organiseren voor ons personeel.

 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel

Iedere vrijdagmiddag slingeren we de frietpan aan en houden we een vrijdagmiddag borrel.

 • En verder:

27 vakantie- en 13 adv dagen vrij in te delen, een stevige lunch die iedere dag vers in Oud-Beijerland wordt klaargemaakt door onze kantinemedewerker, goede arbeidsvoorwaarden en veel afwisseling in je werk.


Wat voor soort CNC draaier zoeken wij?

 • Je moet zelfstandig beslissingen kunnen nemen over de werkstukken en wat er gedaan moet worden

 • Het werken in ploegendiensten is zeer waarschijnlijk, dat vind je geen probleem

 • Je kan goed communiceren met de teamleiders, werkvoorbereider en collega’s

 • Je bent flexibel in je werktijden, een uurtje meer of minder is geen probleem

 • Je vindt het geen probleem als het bedrijf en je collega’s een beroep op je doen. Dan help je graag en spring je bij waar nodig

 • Je snapt dat het bedrijf in dienst staat van de klanten. Voor die klanten ga je zo veel mogelijk doen om die tevreden te houden.

 • Kennis van Siemens besturing en andere relevante ervaring is een pre.Wil je aan de slag als CNC draaier? Bekijk de vacature en solliciteer direct:

https://www.jobs.gbs-international.com/vacature-cnc-draaier-grootCNC draaier vacature
CNC draaier vacature
CNC draaier vacature