Victòries d'infantil i aleví, derrotes de sènior i benjamí

2019.03.11

SD Espanyol 34 - 20 SÈNIOR

El primer equip del club recuperava el partit ajornat de la jornada 15 davant el líder invicte del grup, que amb la victòria de diumenge aconseguia l'ascens matemàtic a 3a Catalana a falta de 7 jornades. Missió gairebé impossible pels nostres, que a més es presentaven al partit amb moltes baixes i només 1 canvi. Tot i jugar un bon partit, la diferència entre els dos conjunts es va fer palesa i els locals van dominar el partit amb claredat aconseguint la el triomf per la mateixa diferència que al partit d'anada.

Alineació: Alejandro (porter); Isaac (5); Nil (5); Aniol (2); Sergi (2); Jordi (2); Juanma (2) i Moha (2)

INFANTIL 32 - 25 C.H. Sant Cugat

Continua la lluita del nostre infantil per entrar entre el 4 primers del seu grup. Dissabte havíem de guanyar davant un rival que teníem per sota a la classificació, i es va aconseguir una victòria molt treballada. Gran inici dels visitants que van dominar gran part de la 1a part. Un temps mort i un canvi defensiu ordenat pel nostre entrenador va col·lapsar l'atac del Sant Cugat, passant-se del 7:11 al 16:13 del descans. La 2a part va començar molt bé pel nostre infantil, que va assolir una diferència de 9 gols que va saber conservar fins el final.

ALEVÍ 10 - 6 C.H. Sant Fost-1

Continua el frec a frec de l'aleví amb el CJH Mataró al capdavant de la classificació. Dissabte victòria molt treballada davant un Sant Fost que als 2 primers quart va oferir molta resistència (9:9 i 11:11). El 3r quart va caure de manera clara a favor dels nostres 13:7 i al darrer quart, després d'un inici igualat (3:4) els nostres van imposar una gran defensa que va acabar decantant el quart i el matx (11:7)

BENJAMÍ MIXT 6 - 10 CJH Mataró

Gran partit dels nostres petits i petites davant un dels líders del grup. Tot i la superioritat física dels visitants, els nostres va estar a punt de guanyar el 1r quart (5:6) i van ser capaços de guanyar el 3r. El 2n i el darrer quart van caure amb claredat en favor dels del Maresme. Gran millora en defensa dels nostres, que porten 2 jornades competint amb gran nivell davant els millors equips del seu grup.