5a edició del "Ciutat de Vic"

El CH SA Súria s'emporta l'edició d'enguany en un igualat partit amb l'equip local

Dissabte 22 es va celebrar la 5a edició del seu torneig "Ciutat de Vic" que serveix per a presentar els equips del Club i donar inici a la temporada d'handbol.

L'edició d'enguany va tenir com a guanyador el SA Súria que va saber imposar el seu major nivell (equip de 2a Catalana) en un triangular disputat a la tarda, davant l'equip local i l'ACLE Guissona (tots dos de 4a Catalana). En el partit que va obrir el torneig, els vigatans es van imposar als de Guissona per un clar 21:12. Seguidament el SA Súria també va guanyar de manera clara els de la Segarra per 23:12. Al partit decisiu, els nostres van mantenir un duel equilibrat amb el Súria, acabant cedint per un ajustat 14:11.

Pel matí es va celebrar el torneig en les categories d'handbol base. En categoria infantil el torneig es va anar a La Garriga, després d'imposar-se al nostre equip per un clar 17:39. En categoria cadet, els nostres li van tornar la derrota a l'Handbol La Garriga en un partit igualat (27:24), deixant el triomf del torneig a casa. En categoria aleví, el CH Santpedor es va imposar en un triangular al nostre equip i al CH Banyoles, per millor diferència de gols.