III JORNADA CLOUDTICALIA

DISSABTE 20 DE MAIG, A L'ESCOLA VEDRUNA IMMACULADA BARCELONA


CloudTICalia arriba de nou, la tercera edició de l'esdeveniment tecnològic educatiu capitanejat per

l'equip de Cloudalia, partner de G-Suite for Education i especialista en la transformació tecnològica

de les aules, proposa aquest any una jornada plena de tallers i experiències educatives perquè els

docents puguin conèixer i provar de primera mà les novetats en eines TIC.PLANIFICACIÓ DE LES AULES

PONENTS

Oscar Secorún

Professor d'Àlgebra, Geometria i Ciència dels Materials en escola privada d'Enginyeria Industrial a Barcelona. Actualment responsable en Texthelp d'Espanya i Llatinoamèrica i membre del departament STEM Innovation

Montse Jiménez

Docent a Vedruna Ripoll. Membre de l’equip d’innovació-TAC de Vedruna Catalunya Educació.

Interessada en nous models pedagògics i en la implementació de les TAC com a eines generadores del canvi. Formadora i en continu procés de formació.

Albert Falgueras

Visc a Girona i sóc un apassionat dels viatges, de la tecnologia i dels esports. Professor de Matemàtiques a INS Jaume Vicens Vives de Girona. Sóc Enginyer Mecànic i Industrial, formació que m’ha permès tenir una àmplia visió sobre els diferents àmbits tecnològics i científics, i així poder-los aplicar a les meves classes.

Oscar De Paula

Professor i Coordinador TAC de la escuela FEDAC Montcada. Entrenador i apassionat de les tecnologies aplicades, Formador de MakeIt! Education.

Marc Troyano

Google Certified Educator, pertanyo a l'equip de docents de Cloudalia, formador de formadors en eines educatives G-Suite. Em diverteix col·laborar amb els meus alumnes a l'aula.

Ricard Uriel

CEO de Cloudalia, tècnic informàtic, especialista en noves tecnologies i formador de formadors titulat per la Generalitat de Catalunya. Google Certified Administrator.

Pere Cornellà

Mestre i pedagog. Treballa a l'ICE de la UdG en temes relacionats amb la tecnologia educativa. Professor de la menció en TIC del grau de Mestre a la UdG. Li encanta la tecnologia educativa i la gamificació com a metodologia que pot revolucionar l'aprenentatge

Francesc Solans

Professor de tecnologia creador de l'espai d'aprenentatge anomenat aulABP. Assessor TAC de l'equip directiu i professor altament implicat en el canvi metodològic utilitzant les TIC.

Gonzalo Romero

Education Adoption Manager Spain. Google Inc.

Neus Blanch

Responsable d'Innedu a Catalunya. Gaudeixo dissenyant i creant entorns d'aprenentatge innovadors, centrats en l'alumne i el seu desenvolupament competencial. M'agradaa optimitzar l'ús de la tecnologia al servei de l'educació.

PATROCINADORS I COL·LABORADORS