Chromium verwijderen | Snelle Virus verwijdering

Een paar dagen geleden heb ik per ongeluk geïnstalleerd Chromium browser op mijn Windows 7 PC. Maakt niet uit hoe ik probeer om het te verwijderen, zal het niet gaan. Ik heb geprobeerd om het te verwijderen via het Configuratiescherm. Geen geluk. Ik heb ook gebruik gemaakt van de Malwarebytes om een ​​volledige systeemscan uit te voeren. Het vond een aantal chroom gerelateerde bestanden, maar het verwijderen van hen kan niet helemaal schoon dit programma van mijn PC. De snelkoppeling verschijnt nog steeds op mijn bureaublad. Nu heb ik geen idee wat om naast dit ongewenste browser te verwijderen doen. Is er een effectieve manier voorgesteld?


Een nep-Chromium browser is vrijgegeven en werd geïnstalleerd op veel computers met bijbedoelingen of doeleinden. Zijn naam is hetzelfde met de echte Chromium browser, maar het zou iets dat uw PC & privacy schaadt doen.


Is Chromium op uw pc zonder medeweten geïnstalleerd? Kan het niet meer vertoond op uw PC via de Task Manager? Veel vervelende problemen worden gegenereerd na deze ongewenste browser opdagen? Weet niet hoe om het volledig verwijderen? Nu kunt u downloaden en gebruiken een remover voor de browser om uw problemen op te lossen met gemak!

Chromium Verwijderen uit uw pc

Opmerking: Voor het gemak wordt "Chromium" gebruikt om te verwijzen naar de "fake Chromium" in het volgende.

Het downloaden van een professionele uninstall tool zal de beste manier om Chromium browser veilig en effectief verwijderen van uw computer systeem volledig te zijn.

Onderzoek toont aan dat de automatische verwijdering methode is veiliger en effectiever dan het handmatig verwijderen. Veel gebruikers kunnen problemen met de handmatige methode tegenkomen want soms Chromium verschijnt niet in de lijst Programma's. Minder onervaren gebruikers kunnen veilig en met succes verwijderen van de nep-browser in de handmatige manier. Ze falen omdat ze niet in staat zijn om uit te vinden en verwijder alle bestanden en vermeldingen van de nep-browser op hun eigen. Sommigen van hen zelfs ten onrechte de belangrijke bestanden en registry entries, die ernstige schade aan het systeem veroorzaakt verwijderen. Echter, een professionele software hulpprogramma voor het verwijderen van een betere baan in het zoeken naar relevante bestanden en registry entries van de ongewenste programma.

U hebt geïnstalleerd een Fake Chromium Browser

Chroom is een soort van web-browser die volledig opent zijn source code op internet. Google Chrome is een veel betere en meer geavanceerde webbrowser op te baseren. Er is niet veel verschil tussen Chroom en Chrome met uitzondering van enkele subtiele verschillen, zoals de functie icoon en auto-update, zodat de Chromium webbrowser is onschadelijk zelf, en het zal niet installeren op uw computer systeem zonder uw toestemming.


Onderzoek heeft uitgewezen dat de nep Chromium browser en de echte grote mate soortgelijk zijn - hun iconen, interfaces, instellingen en zijn bijna hetzelfde. Vandaar dat algemene gebruikers kunnen ze niet te onderscheiden. Dit is de reden waarom zo veel gebruikers zijn misleid in het installeren van de nep-een op hun machines.


Deze nep-browser bundelt vaak met enkele freeware of shareware beschikbaar op sommige download sites of andere plaatsen op het internet. Zodra u downloaden en installeren van de gewenste software, kan de nep-browser aan elkaar worden geïnstalleerd. Zo kan de nep Chromium browser bij elkaar komen met Flash Player Pro.


Een ander geval waar u de nep Chromium kan downloaden is dat u per ongeluk op de download knop die niet zal aansluiten op uw gewenste software. Download knoppen zijn waarschijnlijk allemaal over de webpagina, zodat het tijd voor u om de juiste knop vinden neemt. Hoewel de tekst naast download knoppen duidelijk heeft gemaakt, kunt u nog steeds in de val onvermijdelijk. Om deze situatie te voorkomen, moet u zorgvuldig te lezen informatiepagina met betrekking tot uw gewenste software before you download it. Zelfs het downloadproces is aan de gang, kunt u deze stopt.


De meeste gebruikers downloaden de nep Chromium per ongeluk maar doe het niet tijdig verwijderen, wat kan leiden tot veel vervelende problemen. performance computer begint te add-ons, plug-ins en de werkbalk zal toenemen degraderen en dan is het aantal kwaadaardige programma's. Enkele belangrijke bestanden verloren gaan of gewijzigd zonder uw medeweten. Het slechtste resultaat is blauw scherm en zwart scherm. Daarom is het niet aanraden aan de nep-browser op uw computer te houden. Natuurlijk, als je niet wilt dat de legitieme Chromium, gewoon verwijderen uit de PC