Chiromeisjes Rillaar

 Maandoverzicht - mei / juni 

Zondag 30 april

Chiro
Zondag 7 mei

Chiro

Kledingverkoop


Zondag 14 mei

Olé Pistolé!
Geniet van een lekker ontbijt georganiseerd door de jongens en meisjes van chiro Rillaar. 


Zondag 21 mei

Chiro


Zondag 28 mei

Geen Chiro


Maandag 29 mei

Wij gaan te voet naar Scherpenheuvel! We spreken af om 6:15 uur aan de kerk in Rillaar. We zijn terug in Rillaar rond 13 uur.
Zondag 4 juni

Chiro

Kledingverkoop


Zondag 11 juni

Chiro


Zondag 18 juni

Chiro


Zondag 25 juni

Chiro


​Heeft jouw dochter veel goesting om naar de Chiro te komen? 

Kijk dan snel bij "info" -> "inschrijvingen" 

De chiro steunen?

Via onderstaande knop ga je naar de Trooper pagina van chiromeisjes Rillaar. Klik dan op je favoriete webshop zoals gewoonlijk en doe je aankoop. Wij verdienen een percentage op elke aankoop die jij doet, zonder dat je er zelf extra voor moet betalen! 

Het perfecte cadeautje: drinkbus van Chiro Rillaar

Psssst...weet je wat er op ons verlanglijstje staat? EEN DRINKBUS VAN CHIROMEISJES RILLAAR!

Om geld in te zamelen voor onze chiro hebben we drinkbussen gemaakt. We verkopen onze drinkbussen aan 15 euro per stuk voor en na de chiro. Ze zijn beschikbaar in twee kleuren: blauw of rood. Betalen kan cash of met een betaalapp. Bij de verkoop zullen er ook permanent markers liggen om je naam er op te schrijven (zodat niemand zijn of haar drinkbus moet missen!).

We ontwierpen de drinkbussen bij Dopper. We kozen voor Dopper omdat zij met hun bedrijf investeren in het redden van onze planeet en kinderen over de hele wereld proper drinkwater willen geven: per dopper die bij ons gekocht wordt, is er 5 kilo minder plastic in de oceaan, worden er 200 plastic flesjes uitgespaard en zijn er 16 extra blije dolfijnen! Daarbovenop gaat een deel van hun winst naar scholen en dorpen in Nepal. En als dat je nog steeds niet overtuigd heeft: de Doppers zijn gemaakt van recycleerbaar plastic!

Bij vragen mag je ons altijd een berichtje sturen. 

LET OP: er is maar een beperkte voorraad en de drinkbussen zullen ook niet bijbesteld worden, wees er dus snel bij! 

Park & Ride 

Beste ouders,

Voor de veiligheid van onze leden die te voet of met de fiets naar de chiro komen, willen we u vragen om uw kind(eren) af te zetten aan de Hoevedreef en ze daar ook na de chiro op te halen. 

Zo hoeft u niet te draaien op de Kortakker en kunnen onze zwakke weggebruikers veilig het heem bereiken. Gelieve dus niet te draaien op de opritten van onze buren of van de chiro.

De leiding zal de kinderen opwachten aan de Hoevedreef.

Alvast bedankt!