Werking

Chiro bloesems hoepertingen

Gewest: Kroïnjel – Verbond: Limburg

Stamboeknummer: LG 1011

Waar?

Adres:

Hoepertingenstraat 38, 3840 Borgloon (Hoepertingen)

Wanneer?

Elke zaterdag van 14:00 tot 17:00, tenzij anders vermeld in het krantje.

Hoe?

Inschrijven:

Inschrijven kan altijd, maar wordt typisch gedaan op de startdag. Het inschrijvingsgeld bedraagt 50 euro voor een jaar, exclusief de kosten voor kamp en eventuele extra activiteiten.

Uitproberen of de Chiro iets voor jou is, is kosteloos!


Kleding:

Binnen onze Chiro dragen de meeste leden een Chiro-uniform. Dit is niet verplicht, maar het zorgt er wel voor dat we er uit zien als één hechte groep. Door op zaterdag allemaal dezelfde kleren te dragen is er een gevoel van verbondenheid. Waar we ook naartoe gaan, ze weten dat we van de Chiro zijn!

Voor onze Chiro bestaat het uniform uit een beige rok/broek, een rode T-shirt en een blauwe pull. Daarnaast zijn er nog vele andere Chirokledingstukken die je outfit helemaal compleet maken. Denk maar aan kousen, een hoodie, een hemd… Al deze kledingstukken kan je kopen in De Banier (Vaartstraat 14, 3500 Hasselt).

Naast de standaard Chirokledij heeft onze Chiro ook zijn eigen Chiro Hoepertingen T­‑shirt en Chiro Hoepertingen pull. Deze kan je kopen voor of na een activiteit bij ons op de Chiro.

Heb je geen uniform? Of ligt het eens een keertje in de was? Dan is dat zeker geen probleem, trek dan zeker speelkleren aan die tegen een stootje kunnen. We verwachten wel dat onze leden het Chiro-uniform of een rode T-shirt dragen als we op uitstap gaan, zo zijn we goed herkenbaar.