Welkom bij Chiro Esjeewee

Wij zijn Chiro Esjeewee!

Welkom op onze site!

Hier vind je alle informatie, foto's en activiteiten van Chiro Esjeewee!

Social Media

Volg op Instagram onze pagina chiro.esjeewee om op de hoogte te blijven van onze zotste avonturen!

Ook op Facebook kan je ons vinden via de pagina Chiro Esjeewee en via de oudergroep: Ouders Chiro Esjeewee.

TOT EN MET 30 JUNI GEEN CHIRO!

Geen Chiro tot 30 juni!🦠

Volgens de maatregelen van de overheid mogen wij ons Chiroleven en de Chiroactiviteiten weer hervatten. Aangezien wij met de voltallige leidingsploeg op dit moment in examenperiode zitten en er nog een heel deel organisatorisch werk moeten verrichten voor ons kamp, hebben wij ervoor gekozen om deze laatste 3 weken te houden om ons kamp tot in de puntjes voor te bereiden.

Wij hopen hierbij op jullie begrip. Wij houden onze kalender ook steeds up-to-date bij eventuele aflassing van de chiroactiviteiten, klik hier voor onze kalender.

Zorg goed voor jezelf en jullie omgeving, blijf gezond, blijf in uw kot en wij zien jullie graag binnenkort op kamp weer!

Info kamp via mail! ⓘ

Aangezien onze infodag (16/05) omtrent het chirokamp zal jammer genoeg niet is kunnen doorgaan, willen wij alsnog alle nodige informatie over ons hele kampgebeuren duidelijk weergeven voor jullie. Fysiek contact is helaas verboden, dus hebben wij ervoor gekozen om alle informatie te geven via een PowerPoint met daarbij ingesproken uitleg waar alles voldoende wordt toegelicht.

Tevens zijn we ook bezig om online infosessies te organiseren voor mochten jullie nog met vragen zitten of als je liever ergens meer informatie over wil weten. Daar kunnen jullie dan per afdeling voor inschrijven en op die manier kunnen jullie eventuele vragen worden beantwoord.

Al deze zaken worden doorgestuurd via mail, dus houd deze zeker in de gaten.

Infomomenten kamp via Google Meet! 👪

Om ook in deze tijden alle informatie omtrent kamp op een goede manier door te communiceren hebben wij ervoor gekozen om infomomenten te organiseren per afdeling:

  • Speelclub: 17 juni van 19:00 - 20:00 OF 25 juni van 19:00 - 20:00
  • Rakwi: 19 juni van 19:00 - 20:00 OF 24 juni van 19:00 - 20:00
  • Tito: 21 juni van 20:00 - 21:00 OF 27 juni van 20:00 - 21:00
  • Keti: 19 juni van 20:00 - 21:00 OF 23 juni van 20:00 - 21:00
  • Aspi: 19 juni van 20:00 - 21:00

Al deze infomomenten zijn ook terug te vinden in onze kalender!

De link voor deze meet wordt tijdig doorgestuurd via mail, bekijk dus regelmatig jullie mails!

Op Chirokamp! Hoe houden we het veilig?

Ondertussen heeft iedereen ons heus kampboekje al ontvangen via mail, kijk dit dus zeker na! Mocht dit niet zo zijn, dan kan je altijd contact met ons opnemen. In het kampboekje staat ook de link voor de inschrijving, vergeet dit niet!

Yeah! Ons Chirokamp kan zo goed als zeker doorgaan, maar het zal wel iets anders zijn. Gaat het daarom minder fantastisch en minder plezierig zijn? Nee, zeker niet!

Om ons kamp te kunnen laten doorgaan hebben wij enkele maatregelen en aanpassingen doorgevoerd om dit zo vlot mogelijk te laten verlopen, hierbij rekenen wij op iedereen, zowel ouders als kinderen. Deze maatregelen en aanpassingen gelden natuurlijk ook voor gans onze eigen leidingsploeg.

Het risico helemaal tot 0 herleiden, dat kunnen wij jammer genoeg niet. Maar om het risico op besmetting in te perken zijn de genomen maatregelen een goede leidraad. Deze zomer gaat een zomer worden om nooit te vergeten, daar gaan we samen voor zorgen!

Wij hopen jullie allemaal te zien bij de start van ons Chirokamp en we gaan er samen een fantastisch kamp van maken! Mochten er nog prangende vragen zijn, dan kan je ons altijd bereiken via groepsleiding@chiroesjeewee.be

Corona-maatregelen vóór en tijdens kamp! [UPDATE]

Om ons kampboekje niet eindeloos lang te maken vol met alle maatregelen rondom het coronavirus, hebben wij ervoor gekozen om deze maatregelen via onze website te delen. Klik hieronder om alle maatregelen voor en tijdens kamp te ontdekken, deze gelden voor leden, leiding en ouders. Lees deze dus zeker na!

Logistieke ondersteuning

Voor onze fuif, weekends, andere evenementen zoeken wij regelmatig iemand die met een grote auto, busje, camionette... kan rijden. Ken/ben jij iemand die dit voor ons wil doen? Vul dan onderstaand formulier in!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScHp08Y1M3g6Mtmtu8kNylyueGVDe3QKFgsl2zBz6bgU2_NdQ/viewform?fbclid=IwAR2yinCjorhH-ttU0yDo2XVK-mDIvxoRzSY8QtcT6PWYjEQ67fNI7lSky-E

Kookouder worden?

Hoe? Wat? Wanneer?

Alle informatie kan je in onderstaand formulier vinden. Denk je: "Dat is iets voor mij!" ? Invullen maar!!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSccDYN9UplCrTJZhMkO7KgpLV-9vb_EAFrLnf0tsEixeZexgg/viewform?fbclid=IwAR1_8GwtdxzlpOhDnRgouytvZ_pHQHodAoArrCqfySBkSGvSJ9VwYQNM7rA


SOS Babysit!

Ben jij op zoek naar een babysit voor je kind(eren)? Er staan er heel wat enthousiaste Aspi's en leiding klaar om te komen babysitten. Interesse? Stuur een mailtje naar groepsleiding@chiroesjeewee.be.

Tijdens deze corona-tijden kunnen wij jammer genoeg geen babysit aanbieden. Na heel de corona-problematiek staan wij weer klaar om voor jullie kinderen te komen babysitten!