Welkom bij Chiro Esjeewee

Klik op de afbeelding om je in te schrijven!

Geen activiteiten t.e.m. 31 januari 2021!

Update: 17/01/2021

Geen activiteiten voor -12-jarigen en +12-jarigen!

Gedurende de maand januari heeft de leiding examens. Normaal kunnen we dan rekenen op onze enthousiaste oud-leiding en Aspi's die dan gezamenlijk leiding staan om zo het hele Chiro-gevoel weer even naar boven te laten komen. Jammer genoeg mogen we nu, vanwege COVID-19, geen externen toelaten bij onze activiteiten. Vanuit deze afspraak zijn wij dan ook genoodzaakt om onze activiteiten in de maand januari ook mee te onderbreken.

Wij blijven ook in januari continu de nieuwe regelgevingen volgen omtrent het jeugdwerk in België. Daarbij laten wij jullie ook zo snel mogelijk weten hoe wij de activiteiten gaan organiseren in de maand februari. Daarbij gaan wij ook weer rekening houden met de cijfers en maatregelen die op dat moment van toepassing zijn in onze samenleving.

We evalueren eind januari of het haalbaar en verstandig is om onze activiteiten weer op te starten.

Dit wordt gecommuniceerd naar alle ouders (website, Facebook, Instagram en mail) en in onze online kalender!

Wij danken jullie voor het begrip! Hopelijk tot in februari!

Stay home, stay safe! Samen verslaan we het coronavirus! ツ

Bekijk onze kalender!

Corona-kleurcode jeugdverenigingen!

Om snel te kunnen handelen bij het eventueel verstrengen van de maatregelen zijn er kleurcodes ontwikkeld voor de jeugdverenigingen. Op die manier moet het ten allen tijde duidelijk zijn welke maatregelen verstrengen en welke hetzelfde blijven.

Wat houden alle kleurcodes in? → Klik hier

Volg ons op social media!

Volg op Instagram onze pagina chiro.esjeewee om op de hoogte te blijven van onze zotste avonturen!

Ook op Facebook kan je ons vinden via onze algemene pagina Chiro Esjeewee daar komen allerlei belangrijke berichten over onze komende activiteiten.

Op Facebook hebben wij ook nog een speciale groep, namelijk onze oudergroep Ouders Chiro Esjeewee. Daarop komen berichten van ouders met eventuele verloren voorwerpen na kamp of algemene vragen die gesteld worden richting de leiding.

Je kan ons ook vinden op YouTube want daar hebben wij ook een officieel Chiro Esjeewee kanaal. Op ons kanaal zijn allerlei leuke filmpjes, kampdansen, kamptrailers, ... te vinden. Zeker de moeite om eens te bezoeken!

Carousel imageCarousel imageCarousel image

TAKE-AWAY-EETDAG op 7 februari 2021!

Onze jaarlijkse eetdag komt er wéér aan... Dit jaar in een nieuw jasje gestoken!

Door heel de coronapandemie in België zijn we genoodzaakt om onze jaarlijkse eetdag in een nieuw jasje te steken!

Dit jaar bieden we afhaalmenu's aan, samengesteld door enkele lokale handelaars. Voor onze eetdag danken wij alvast "Traiteur De Leeuwerik", "Dranken Van Dijck" en "Cornelissen N.V." voor hun samenwerking. Klik hier om onze flyer te openen!

De maaltijdpakketten kunnen afgehaald worden op zondag 7 februari tussen 10u en 12u30.

1. Bestellen:

  • De bestellingen gebeuren dit jaar volledig online, je kan het formulier invullen via de volgende link: Klik hier!

  • Er wordt een bevestigingsmail gestuurd met het totaalbedrag en verdere informatie.

2. Betalen:

  • Je kan betalen per overschrijving naar de rekening van VZW Jeugdlokalen Esjeewee: BE23 7340 0091 0391

  • Je kan gepast cash gaan betalen bij Selexion Clix Leeman (Leuvensesteenweg 223 / naast de Delhaize)

3. Afhalen op 7/02/2021:

  • De maaltijden kan je op zondag 7 februari 2021 afhalen aan ons Chirolokaal tussen 10u en 12u30. In het bestelformulier kan je aanduiden welk uur jij de maaltijden wenst af te halen.

  • Let op! Er zal éénrichtingsverkeer zijn langs ons lokaal, gelieve de aangegeven rijrichting te volgen vanaf de parking op de Tiensesteenweg (parking aan TW3000), langs ons lokaal om zo vervolgens weer richting de Leuvensesteenweg te rijden. Klik hier voor een kaart met de rijrichting.

Alvast bedankt om ook dit jaar Chiro Esjeewee te steunen! En... Smakelijk eten!

De WINNAARS van onze STRAVE challenge zijn... De LEIDING EN OUD-LEIDING!

Onze Strava Challenge is afgelopen! Het was heel spannend, de laatste kilometers hebben alles bepaald!!

De enige echte winnaars van onze competitie zijn de leiding en de oud-leiding! Dit wil zeggen dat de leden een tegenprestatie zullen moeten leveren + kleine verrassing voor onszelf. Wanneer dit zal zijn blijft nog een verrassing!

Jaarthema '20'21 - OnvoorSPELbaar

We gaan er een onvoorSPELbaar jaar van maken!

Dit jaar wordt heel onvoorspelbaar, samen met jullie gaan we 'onvoorspelbare' spelletjes spelen. Rarara... Hoe gaan we dat aanpakken?! Dat kom je vanaf september te weten in ons nieuwe Chirojaar!

Als je 't mij vraagt, CHIRO ESJEEWEE!

Ons steunen door te shoppen? Het kan!

Sinds kort hebben wij een nieuwe manier om onze kas te spijzen zonder dat er iemand een euro meer moet betalen!

De nieuwe manier houdt in dat jij via je gewone shopping ook nog eens onze Chiro kan steunen! Iedereen kan met een eenvoudige klik de Chiro steunen, zonder een euro extra uit te geven! Super eenvoudig! Win-Win voor iedereen.

Dit kan via Trooper.be of via LeukSteuntje.be (Makro).

SOS Babysit!

Ben jij op zoek naar een babysit voor je kind(eren)? Er staan er heel wat enthousiaste Aspi's en leiding klaar om te komen babysitten. Interesse? Stuur een mailtje naar groepsleiding@chiroesjeewee.be.

Tijdens deze corona-tijden kunnen wij jammer genoeg geen babysit aanbieden. Na heel de corona-problematiek staan wij weer klaar om voor jullie kinderen te komen babysitten!