Welkom bij

Chiro Esjeewee

Welkom op de site van Chiro Esjeewee!

Hier vind je alle informatie, foto's en activiteiten van Chiro Esjeewee!

Social Media

Volg op Instagram onze pagina chiro.esjeewee om op de hoogte te blijven van onze zotste avonturen!

Ook op Facebook kan je ons vinden via de pagina Chiro Esjeewee en via de oudergroep: Ouders Chiro Esjeewee.

Eetdag Chiro Esjeewee

Bij deze nodigen we jullie uit voor onze jaarlijkse Chiro-eetdag op zondag 2 februari 2020 ten voordele van het onderhoud en de afbetaling van ons Chirolokaal. Iedereen is welkom van 11u30 tot 19u in het GC De Maere in Sint-Joris-Winge (naast het chirolokaal).

Inschrijven kan via deze link: https://forms.gle/X2Zani8DPEVdMe5z5

Logistieke ondersteuning

Voor onze fuif, weekends, andere evenementen zoeken wij regelmatig iemand die met een grote auto, busje, camionette... kan rijden. Ken/ben jij iemand die dit voor ons wil doen? Vul dan onderstaand formulier in!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScHp08Y1M3g6Mtmtu8kNylyueGVDe3QKFgsl2zBz6bgU2_NdQ/viewform?fbclid=IwAR2yinCjorhH-ttU0yDo2XVK-mDIvxoRzSY8QtcT6PWYjEQ67fNI7lSky-E

Kookouder worden?

Hoe? Wat? Wanneer?

Alle informatie kan je in onderstaand formulier vinden. Denk je: "Dat is iets voor mij!" ? Invullen maar!!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSccDYN9UplCrTJZhMkO7KgpLV-9vb_EAFrLnf0tsEixeZexgg/viewform?fbclid=IwAR1_8GwtdxzlpOhDnRgouytvZ_pHQHodAoArrCqfySBkSGvSJ9VwYQNM7rA


SOS Babysit

Ben je op zoek naar een babysit voor je kind(eren)? Er staan heel wat enthousiaste Aspi's en leiding klaar om te komen babysitten. Interesse? Stuur een mailtje naar groepsleiding@chiroesjeewee.be.