Welkom bij Chiro Esjeewee

Laatste bijwerking website: 06/08/2020 - 20u00

Klik hier voor meer info over onze inschrijvingen.Klik hier voor meer info over onze algemene werking.Klik hier om in te schrijven (vanaf 25/08/2020).

Wij zijn Chiro Esjeewee!

Welkom op onze website!

Hier vind je alle informatie, foto's en activiteiten van Chiro Esjeewee!

Social Media

Volg op Instagram onze pagina chiro.esjeewee om op de hoogte te blijven van onze zotste avonturen!

Ook op Facebook kan je ons vinden via de pagina Chiro Esjeewee en via de oudergroep: Ouders Chiro Esjeewee.

Ons nieuw chirojaar staat voor de deur!

Ons Chirokamp is alweer ten einde gekomen... Allemaal bedankt om mee te gaan op ons kamp. Wij appreciëren ook het vertrouwen dat jullie hebben in onze Chirowerking, zeker in heel deze coronatijd. D-A-N-K-U DANKU!

We zijn al volop in actie geschoten met alle voorbereidingen voor ons volgende Chirojaar (2020-2021), wij hopen jullie allemaal weer te kunnen verwelkomen op onze plezante zondag namiddagen! Afhankelijk van heel de corona-evolutie zal het ervan afhangen hoe de start van ons Chirojaar eruit zal zien.

Tot binnenkort! Wij houden jullie ook op de hoogte via mail.

PS: De inschrijvingen gaan binnenkort al open, bekijk regelmatig deze pagina.

Kampfilmpjes 2020 - Kampdans & Kamptrailer

Ons steunen door te shoppen? Het kan!

Sinds kort hebben wij een nieuwe manier om onze kas te spijzen zonder dat er iemand een euro meer moet betalen!

De nieuwe manier houdt in dat jij via je gewone shopping ook nog eens onze Chiro kan steunen! Iedereen kan met een eenvoudige klik de Chiro steunen, zonder een euro extra uit te geven! Super eenvoudig! Win-Win voor iedereen.

Dit kan via Trooper.be of via LeukSteuntje.be (Makro).

Logistieke ondersteuning

Voor onze fuif, weekends, andere evenementen zoeken wij regelmatig iemand die met een grote auto, busje, camionette... kan rijden. Ken/ben jij iemand die dit voor ons wil doen? Vul dan onderstaand formulier in!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScHp08Y1M3g6Mtmtu8kNylyueGVDe3QKFgsl2zBz6bgU2_NdQ/viewform?fbclid=IwAR2yinCjorhH-ttU0yDo2XVK-mDIvxoRzSY8QtcT6PWYjEQ67fNI7lSky-E

Kookouder worden?

Hoe? Wat? Wanneer?

Alle informatie kan je in onderstaand formulier vinden. Denk je: "Dat is iets voor mij!" ? Invullen maar!!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSccDYN9UplCrTJZhMkO7KgpLV-9vb_EAFrLnf0tsEixeZexgg/viewform?fbclid=IwAR1_8GwtdxzlpOhDnRgouytvZ_pHQHodAoArrCqfySBkSGvSJ9VwYQNM7rA


SOS Babysit!

Ben jij op zoek naar een babysit voor je kind(eren)? Er staan er heel wat enthousiaste Aspi's en leiding klaar om te komen babysitten. Interesse? Stuur een mailtje naar groepsleiding@chiroesjeewee.be.

Tijdens deze corona-tijden kunnen wij jammer genoeg geen babysit aanbieden. Na heel de corona-problematiek staan wij weer klaar om voor jullie kinderen te komen babysitten!