Voeding

Overheden, gezondheidsorganisaties en verschillende industrie├źn zijn bewust of onbewust niet eerlijk over wat gezonde voeding is, wat we nodig hebben en wat een duurzaam en vitaal bestaan voor de mens en zijn omgeving betekent.

Maar wij horen graag goed nieuws over slechte gewoonten en slikken verhaaltjes gesponsord door de industrie en pharma als zoete koek, beseffen daarbij niet hoe verslaafd we zijn aan zout, suiker, vet en caseïne. Neem zelf het heft in handen. Empower yourself. Maak een betere keuze.

Verandering is nodig. Ons huidige standaard eetpatroon maakt ons en de planeet kapot en laat dieren lijden. Er is teveel verwarring over wat er moet veranderen, we weten vaak niet wat we er nu aan hebben aan die verandering, we denken niet de middelen te hebben om te veranderen en dat is frustrerend... dus waarom de moeite doen? Ik kan je op al deze punten inzicht geven. Je kunt jezelf en de planeet gezonder maken, stoppen met fabeltjes geloven en het martelen van dieren een halt toeroepen.

Going plant based: onze natuurlijke staat. Lees meer...

Je eigen lichaam en levenskwaliteit

Ben jij of ken jij iemand met

  • een te hoge cholesterol?
  • diabetes?
  • overgewicht?
  • kanker?
  • hart- en vaatziekte?
  • een auto-immuun ziekte?

It's the food.

Meteen meer weten en aan de slag met meer leren?

spijsvertering, metabolisme, voedingsstoffen, mineralen, vitaminen, geschiedenis, fysiologie, zuivel, vee, vis, ei, alcohol, vet, WFPB, pathologie: auto-immuunziekten, kankers: borst/prostaat/darm, hart-en vaatziekten.

Wil je graag een presentatie? Lezing?

Ik ben een gediplomeerde Gewichtsconsulent en Voedingsadviseur.

Vul het contactformulier in, dan kunnen we samen bekijken wat jouw behoeften zijn en wat ik kan betekenen.