Properes CURSES - NEWS

En aquest apartat anirem publicant les curses de les properes setmanes

Campionat scaleauto 1/24

DIVENDRES 21 DE GENER

L'horari de la carrera serà el següent:

17:00 - 20:30 - Entrenaments lliures

20:35 - 21:00 - Parc tancat i verificacions

21:30 - 21:55 - Pole position

22:00 - Inici de cursa

Inscripcions a partir dels nostres grups de whatsapp o bé a través de mail a centremodelisme@gmail.com

Campionat FiAT 500 Abarth NSR 1/32

DIUMENGE 23 DE GENER

L'horari de la carrera serà el següent:

Obertura del club a les 9:00

Inici de cursa a les 9:30Inscripcions a partir dels nostres grups de whatsapp o bé a través de mail a centremodelisme@gmail.com

centre de modelisme les franqueses

El Centre de Modelisme de Les Franqueses neix com a club de ràdio control. És a partir del 2004 que passa a ser un club orientat exclusivament a l'slot. Amb prop de 100 socis, som el club, del que es coneix com a Scalextric, més gran de Catalunya.

Al club hi podeu trobar, de forma permanent, 6 pistes de Rally-Slot que renoven el traçat per a cada competició, una pista de velocitat Ninco de vuit carrils amb uns 60 metres de corda, una pista de fusta de sis carrils amb més de 60 metres de corda per a competicions a escala 1/24 i 1/28 i una pista de quatre carrils de més de 20 metres per a les competicions infantils. Al pis superior trobareu quatre trams de Raid-Slot i una pista de fusta de quatre carrils per a les competicions Andros.

PISTA DE FUSTA

PISTA DE FUSTA de 6 carrils, més de 60 metres, recta principal de 15 metres... Per curses de 1/24 i 1/28

Cada any organitzem un campionat social de cada una de les disciplines i amb diferents categories: Rally-Slot 1/32 i 1/24, competicions de Velocitat 1/32 de categories GT, LMP, Clàssics, Camions, etc... i competicions de Velocitat 1/28 i 1/24 GT Scaleauto, Clàssics, Grup C, Grup Z... També tenim competicions en brut on utilitzem farina o gofio per simular les condicions reals de neu o sorra del desert... Raid-slot de totes les categories: T1, T2, T3, T4 i T5 i curses d'Andros (circuit de gel) a escala 1/32 i 1/24.

Aquí pots consultar el calendari per a la temporada actual.

Tenim més de 100 curses!... per a tots els gustos.

PISTA NINCO

PISTA NINCO de 8 carrils, 60 metres. Per a curses a escala 1/32:

PISTA INFANTIL

PISTA INFANTIL de 4 carrils, 20 metres. Per a competicions infantils i per a pilots novells:

A més de les competicions pròpies, els socis del club participem en curses i campionats d'altres clubs... fins i tot a nivell internacional.

Al club et podem ajudar de cara a aprendre tot el relacionat amb aquest hobby que ens apassiona, orientar-te de cara a comprar i preparar cotxes o assessorar-te per poder començar a prendre part en les competicions que més t'agradin.

PISTES RALLY

6 TRAMS DE RALLY per a escales 1/32 i 1/24 que renoven el traçat a cada competició:

També podem organitzar curses en l'àmbit privat per a esdeveniments especials, aniversaris, stage d'empreses, etc. Podeu demanar més informació a centremodelisme@gmail.com

No t'ho pensis més, vine a conèixer-nos...

Si no tens cotxe o comandament, al club en disposem de lloguer.