centre de modelisme les franqueses

El Centre de Modelisme de Les Franqueses neix com a club de ràdio control. És a partir del 2004 que passa a ser un club orientat exclusivament a l'slot. Amb prop de 100 socis, som el club, del que es coneix com a Scalextric, més gran de Catalunya.

Al club hi podeu trobar, de forma permanent, 6 pistes de Rally-Slot que renoven el traçat per a cada competició, una pista de velocitat Ninco de vuit carrils amb uns 60 metres de corda, una NOVA pista de fusta de sis carrils amb més de 60 metres de corda per a competicions a escala 1/24 i 1/28 i una pista de quatre carrils de més de 20 metres per a les competicions infantils. Al pis superior trobareu quatre trams de Raid-Slot i una pista de fusta de quatre carrils per a les competicions Andros.

NOVA PISTA DE FUSTA

PISTA DE FUSTA de 6 carrils, més de 60 metres, recta principal de 15 metres... Per curses de 1/24

ANTERIOR Pista de fusta de 8 carrils, 60 metres. Per a Curses escala 1/24:

Cada any organitzem un campionat social de cada una de les disciplines i amb diferents categories: Rally-Slot 1/32 i 1/24, competicions de Velocitat 1/32 de categories GT, LMP, Clàssics, Camions, etc... i competicions de Velocitat 1/28 i 1/24 GT Scaleauto, Clàssics, Grup C, Mini Z... També tenim competicions en brut on utilitzem farina o gofio per simular les condicions reals de neu o sorra del desert... Raid-slot de totes les categories: T1, T2, T3, T4 i T5 i curses d'Andros (circuit de gel) a escala 1/32 i 1/24.

Aquí pots consultar el calendari per a la temporada 2017. Tenim més de 100 curses!... per a tots els gustos.

PISTA NINCO de 8 carrils, 60 metres. Per a curses a escala 1/32:

PISTA INFANTIL de 4 carrils, 20 metres. Per a competicions infantils i per a pilots novells:

A més de les competicions pròpies, els socis del club participem en curses i campionats d'altres clubs... fins i tot a nivell internacional.

Al club et podem ajudar de cara a aprendre tot el relacionat amb aquest hobby que ens apassiona, orientar-te de cara a comprar i preparar cotxes o assessorar-te per poder començar a prendre part en les competicions que més t'agradin.

6 TRAMS DE RALLY per a escales 1/32 i 1/24 que renoven el traçat a cada competició:

També podem organitzar curses en l'àmbit privat per a esdeveniments especials, aniversaris, stage d'empreses, etc. Podeu demanar més informació a centremodelisme@gmail.com

No t'ho pensis més, vine a conèixer-nos...

Si no tens cotxe o comandament, al club en disposem de lloguer.

calendari 2019