PROPERes CURSES 

centre de modelisme les franqueses

El Centre de Modelisme de Les Franqueses neix com a club de ràdio control. És a partir del 2004 que passa a ser un club orientat exclusivament a l'slot. Amb prop de 130 socis, som el club, del que es coneix com a Scalextric, més gran de Catalunya.

Al club hi podeu trobar, de forma permanent, 6 pistes de Rally-Slot que renoven el traçat per a cada competició, una pista de velocitat Ninco de vuit carrils amb uns 60 metres de corda, una pista de fusta de sis carrils amb més de 65 metres de corda per a competicions a escala 1/24 i 1/28 i una pista de quatre carrils de més de 20 metres per a les competicions infantils. Al pis superior trobareu una pist de Raid-Slot i una pista de fusta de quatre carrils per a les competicions Andros i un espai per a Simuladors.

També podem organitzar curses en l'àmbit privat per a esdeveniments especials, aniversaris, stage d'empreses, etc. Podeu demanar més informació a centremodelisme@gmail.com

No t'ho pensis més, vine a conèixer-nos...

Si no tens cotxe o comandament, al club en disposem de lloguer.

Cada any organitzem un campionat social de cada una de les disciplines i amb diferents categories: Rally-Slot 1/32 i 1/24, competicions de Velocitat 1/32 de categories GT, LMP, Clàssics, Camions, etc... i competicions de Velocitat 1/28 i 1/24 GT Scaleauto, Clàssics, Grup C, Grup Z... També tenim competicions en brut on utilitzem farina o gofio per simular les condicions reals de neu o sorra del desert... Raid-slot de totes les categories: T1, T2, T3, T4 i T5 i curses d'Andros (circuit de gel) a escala 1/32 i 1/24.

Aquí pots consultar el calendari per a la temporada actual.

Tenim més de 100 curses!... per a tots els gustos.

A més de les competicions pròpies, els socis del club participem en curses i campionats d'altres clubs... fins i tot a nivell internacional.

Al club et podem ajudar de cara a aprendre tot el relacionat amb aquest hobby que ens apassiona, orientar-te de cara a comprar i preparar cotxes o assessorar-te per poder començar a prendre part en les competicions que més t'agradin.

PISTA DE FUSTA 

PISTA DE FUSTA de 6 carrils, més de 60 metres, recta principal de 15 metres... Per curses de 1/24 i 1/28

PISTA NINCO 

PISTA NINCO de 8 carrils, 60 metres. Per a curses a escala 1/32:

PISTA INFANTIL 

PISTA INFANTIL de 4 carrils, 20 metres. Per a competicions infantils i per a pilots novells:

PISTES RALLY

6 TRAMS DE RALLY per a escales 1/32 i 1/24 que renoven el traçat a cada competició:

ANDROS

A la pista d'andros, es corre amb cotxes d'escala 1/24, en una pista de fusta amb farina a sobre per simular neu.

RAID-CROSS

Al raid, es corre amb cotxes o camions 1/24 i 1/32, durant el recorregut, et trobaràs amb bots i obstacles com a la realitat, a la pista s'hi posa cacao.