DUBINSKO ČIŠĆENJE NAMEŠTAJA

Da bi ste boravili u zdravoj, čistoj sredini potrebno je da se prostor u kome živite redovito čisti i održava. 

Osim usluge čišćenja vašeg stambenog i poslovnog prostora  po povoljnim cenama nudimo i usluge čišćenja tapaciranog nameštaja.

Čišćenje nameštaja uglavnom podrazumeva dubinski način čišćenja nameštaja, savremenim mašinama i sredstvima, ali neki materijali zahtevaju i drugačije načine čišćenja. Agencija Uslužni centar Savić pruža kompletnu uslugu čišćenja svih vrsta nameštaja.  Periodičnim čišćenjem nameštaja sprečava se stvaranje većih količina i naslaga prljavštine i štetnih mikroorganizama, što direktno utiče na kvalitet vašeg života, vašeg zdravlja.  Redovnim održavanjem čistoće nameštaja uklanjaju se i neprijatni mirisi i izvlači nataložena vlaga, tako da je vazduh u vašem stambenom ili poslovnom prostoru uvek svež i neutralnog mirisa, zdrav.

Redovno, periodično čišćenje nameštaja posebno se preporučuje za sredine u kojima borave kućni ljubimci. Oni za sobom ostavljaju mnoštvo dlaka, mirisa i ukoliko nema redovnog periodičnog  čišćenja sve što ljubimci ostave za sobom uvlači se u teksturu nameštaja i što se više odlaže to se teže čisti za njima.

Čišćenje nameštaja radimo savremenim sredstvima i uređajima, po pristupačnim cenama. Samo čišćenje obavlja se u nekoliko faza. Nameštaj se suvim usisavanjem priprema za pranje. Detaljno se pregleda da li ima oštećenja tekstila kako se ne bi nepotrebno previše nakvasio sunđer ispod tapacirunga. Na zabačenom delu tapacirunga isprobava se dejstvo hemijskih sredstava i ako nema negativnih reakcija prskanjem se nanosi hemijsko sredstvo na nameštaj. 

Ukoliko ima  vidljivih fleka, zaprljanijih mesta na nameštaju, takva mesta se tretiraju posebno, pre samog pranja. Za tu namenu se koriste koncetrovanija sredstva za čišćenje, paročistači, posebna sredstva za skidanje fleka. Redovni postupak podrazumeva nanošenje hemijskog sredstva prskanjem.

Prema potrebi se ono četkama mašinski dodatno rastrljava i utrljava u nameštaj. Posle kraćeg vremena, a prema uputstvo proizvođača, vrši se mokro usisivanje nečistoće koju su razgradili praškovi. Uređaji usisavaju svu nečistoću sa dubine od min 5cm , do maksimalnih i 10 cm, što zavisi od gustine materijala. Providni material papučice omogućava da se odmah i vidi količina zaprljanosti nameštaja, što omogućava određivanje daljih koraka u čišćenju. Usisavanje je završeno kada je papučica prazna tokom usisavanja. Takođe ukoliko je potrebno tapacirung nameštaja dodatno prskamo čistom vodom i ponovnim usivanjem obavljamo “ispiranje” do čistog usisa.

Sušenje nameštaja posle obavljenog pranja traje nekoliko sati, a zavisi isključivo od temperature u prostoriji. Ocena kvaliteta obavljenog čišćenja može se dati tek po završenom sušenju. Tek tada je moguće videti da li je potrebno izvršiti dodatno čišćenje na mestima koja su bila zaprljanija, isflekana. Naš posao je tek tada završen.

Osvežen, obnovljen nameštaj je samo jedna od prednosti koju ćete odmah uočiti. Ali pre tog vizuelnog zapažanja primetićete i osetiti da je vazduh u prostoriji svežiji, lakše ćete disati. Vaše zadovoljstvo očišćenim nameštajem, promenom u prostoru značajno će popraviti i vase raspoloženje, tako da su efekti višestruki.


USLUŽNI CENTAR SAVIĆ

LinkInstagramFacebookTwitterEmail

064 8 909 606

 NIŠ