· CLUB ESPORTIU NATACIÓ ·

CABRERA DE MAR

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE FONS INDOOR OPEN

CN BARCELONA - 02 Desembre 2022

Ja queda poc d'aquest any 2022 i això amb natació és sinònim que van arribant competicions importants en aquest cas els campionats de Catalunya, el primer, el de fons. Gràcies a la bona feina feta en el fons i estils d'aquest any. Dos dels nostres nedadors podran participar en el campionat. Aquest campionat se celebrarà a la magnífica piscina de l'Escullera, propietat del club natació Barcelona, sobre les distàncies de 2000 i 3000 metres, en piscina de 25m.

Els nostres representants:

  • Alèxia Garcia-Conde Llobet.

  • Pablo Riera Garcia.

3A JORNADA LLIGA CATALANA ALEVINA

PREMIÁ DE MAR - 26 Novembre 2022

Arribem ja a la 3a jornada de la lliga alevina on els nostres penúltima d'aquest any, on es nedarà entre altres proves els 200 estils, una prova important, ja que és la que dona accés als campionats de Catalunya d'hivern. A més a més, tambè hauran d'afrontar la prova de mig fons en estil lliure. Així doncs, ens quedarà una jornada de lliga excel·lent per veure com van evolucionant els nostres esportistes.

Ànims a tots i endavant!

CIRCUIT CATALA DE TROFEUS - TEMP2022/20223

CN MANRESA - 20 Novembre 2022

Nova temporada, i ja en son 23, del Circuit Català de Trofeus de Natació, com ja ve se'n habitual el trofeu Fèlix Serra Santamans, celebrat a la piscina del Club Natació Manresa, dona el tret de sortida aquesta competició que ja és un referent a nivell nacional i internacional.

Els nostres nedadors es podran veure les cares amb el bo i millor de Catalunya, Espanya, a més a més d'algun club estranger. Bona sort a tots.

Els nostres representants:

  • Roger Samon Ros.

  • Arnau Samon Ros.

  • Pablo Riera Garcia.

2A JORNADA LLIGA CATALANA INFANTIL I ALEVINA - II TORNEIG TARDOR

CN CALDES - 05 Novembre 2022

Com ja vàrem fer en la primera jornada de lliga catalana alevina, ens tornarem a desplaçar fins a Caldes de Montbui. Aquest cop, però, ens toca anar acompanyats de l'equip infantil. A més, també participaran alguns nedadors i nedadores juniors aprofita'n l'oportunitat per realitzar mínimes per al Campionat de Catalunya d'hivern, a veure si la gran feina feta des de l'inici de temporada ens porta a fer el pròxim pas.

Molta sort a tots i totes!

COPA CATALANA GRUP 4 - TORELLO

CN TORRELLÓ - 22 Octubre 2022

La Copa és una competició diferent en què el nostre esport individual es converteix en un d'equip. Aquí totes les carreres són importants per suma el major nombre de punts possibles. Així doncs, cada posició guanyada o perduda compta per la classificació general de la copa.

El format de la competició, 2 representants en les proves de 50 m i 1 representant en les proves de 100, 200 i 400, fa actualitzar constantment la puntuació després de cada carrera i veure com les distancies entre els clubs participants augmenten o disminueixen després de cada una d'elles, converteix en una carrera trepidant en tots els participants per alçar-se amb la copa.

Esperem gaudir d'aquesta jornada! I acabar amb un bon sabor de boca!

1A JORNADA - LLIGA CATALANA ALEVINA I BENJAMINA

CN CALDES - 15 Octubre 2022

Al final serà a Caldes i no a Granollers on es disputarà la primera jornada Alevina i Benjamina. Després que durant aquesta darrera setmana el Club Natació Granollers comuniques problemes en les seves instal·lacions i degut aquests problemes la necessitat de canvi de seu. Ens tocarà anar fins Caldes de Montbui, on el més menuts de la casa participaran en la 1a jornada i debut, per alguns d'ells i elles, per al món de la competició de natació. Esperem que això només sigui l'inici d'una gran carrera esportiva.

Molta sort a tots i totes!

FONS I ESTILS - 1A J LLIGA CATALANA INFANTIL

CN PREMIÁ DE MAR - 8 Octubre 2022

Cap de setmana amb el fons lliure i la prova llarga d'estils com a protagonista, on de ben segur podrem veure els nostres esportistes competint i sentint goig de la competició. En aquest cas ens desplaçarem fins a la piscina del Club natació Premià de Mar. On dissabte tarde podrem tornar a gaudir de la natació en piscina. En tenim moltes ganes de començar aquesta nova temporada! Endavant!