Η εταιρία "candia" δραστηριοποιείται στον χώρο των επίπλων κουζίνας και ντουλάπαςαπό το 1985 με ιδρυτή τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, επί χρόνια επιπλοποιό σε Γερμανία και Ελλάδα.
Το 1998 τα ηνία αναλαμβάνει ο υιός Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος ,ο οποίος συμμετείχε από μικρός στις εργασίες της επιχείρησης και μόλις έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στον τομέα της διακόσμησης.
Η εταιρία μας έχει έδρα το Μικροχώρι Δράμας, όπου βρίσκεται το κατασκευαστικό τμήμα, ενώ στο 3ο χλμ Δράμας - Μικροχωρίου δεσπόζει η νέα μας έκθεση επίπλων.
Συνδυάζοντας την κατασκευή με την εμπορία επίπλων δίνουμε ποιοτικές λύσεις για κάθε χώρο, πάντα με ιδιαίτερη διακόσμηση και σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες του κάθε μας πελάτη ξεχωριστά.
Τα τελευταία χρόνια, συνεργαζόμαστε με την εταιρία επίπλων κουζίνας ARAN, δίνοντας έτσι ιταλικό αέρα στο design με την υποστήριξη ενός κολοσσού που εξάγει σε 116 χώρες.
Αναλαμβάνουμε την μέτρηση του χώρου σας, την μελέτη και την εφαρμογή των επίπλων. Φυσικά είμαστε πάντα κοντά σας για οτιδήποτε χρειαστεί με after sales service.
Η πολυετής εμπειρία και η εξειδίκευση που έχουμε στον χώρο των επίπλων κουζίνας και ντουλάπας, εξασφαλίζουν ένα πετυχημένο και μοναδικό αποτέλεσμα και για το δικό σας σπίτι.Σε αυτό άλλωστε συμβάλλει και η προβολή της κουζίνας σας σε 3D εικονική πραγματικότητα ώστε να "προβάρετε" την δική σας σύνθεση πριν αυτή κατασκευαστεί.
Δεν έχετε λοιπόν παρά να μας επισκεφτείτε και να απολαύσουμε μαζί έναν ιταλικό espresso οραματίζοντας την δική σας κουζίνα και ντουλάπα!

photo: τα πρώτα εργαλεία με τα οποία ξεκίνησε το επάγγελμα του επιπλοποιού ο ιδρυτής Γ. Παπαδόπουλος την δεκαετία 1950