10 jaar ❤️️ 2010•2020


NieuwSTE APP💥

Mijn Portfolio

Maak in 5 stappen zelf een bijdrage voor in je portfolio map. De iPad is zo écht een digitaal middel ter ondersteuning van het onderwijs

STAP 1: Maak een selfie

STAP 2: Typ je naam

STAP 3: Maak een foto van je werk waar je trots op bent

STAP 4: Beoordeel je werk. Hoeveel sterren geef jij je eigen werk?

STAP 5: Deel het gemaakte bestand via e-mail zodat het geprint kan worden. Stop de print in je portfolio map.


⬇️ App Store ﹡ iOS 11, 12 en 13

OKIDOKI 1

Sleep de gekleurde balletjes naar de juiste plek en tik daarna op de nakijkknop. OkiDoki?! Okidoki is de digitale variant van de papieren knijpkaart.

OkiDoki 1 bevat eenvoudige rekensommen.

Een leuke activiteit voor op school of thuis.


⬇️ App Store ﹡ iOS 11, 12 en 13

⬇️ PDF versie van OkiDoki 1


FotoPuzzel

Puzzel de juf en meester! Of iets of iemand anders natuurlijk. FotoPuzzel gebruikt de iPad camera en maakt van een foto een puzzel. De puzzel kun je direct zelf puzzelen of je maakt een puzzel voor een ander: delen, printen, knippen en puzzelen maar.

Een leuke activiteit voor op school of thuis.


⬇️ App Store ﹡ iOS 11,12 en 13


SHUT THE BOX

Shut The Box is een strategisch spel. Gooi de dobbelstenen en draai de kaartjes om. Je speelt Shut The Box alleen of met elkaar. Wie de minste punten overhoudt is de winnaar. Lukt het jou om 0 punten over te houden?

Leuk als tussendoortje op school of thuis.


⬇️ App Store ﹡ iOS 11, 12 en 13


Muntgeld

Met MuntGeld kun je de Euro munten herkennen, onthouden en er mee rekenen. Het is een échte onderwijs app en zeer geschikt om in de praktijk mee te oefenen. Samen met de juf of meester oefenen maar alleen kan natuurlijk ook!


⬇️ App Store ﹡ iOS 11, 12 en 13


Woordenwereld

Met WoordenWereld kun je woordschema's maken. Op scholen worden woordschema's gebruikt om de woordenschat te vergroten. De woordschema's kunnen eenvoudig worden geprint en gedeeld.


⬇️ App Store ﹡ iOS 11, 12 en 13


kralenplank ontwerper

De 'KralenPlank Ontwerper' is bedoeld om zelf kralenplank ontwerpen te maken. De app is een echte onderwijs app maar kan ook zeker thuis worden gebruikt.


⬇️ App Store ﹡ iOS 11,12 en 13


kladblok

Kladblok gebruik je als digitaal kladpapier. Oefen het schrijven van een letter of schrijf het antwoord van een som op. Je kunt natuurlijk ook een tekening maken. Met de gum verbeter je een foutje of je begint gewoon opnieuw.


⬇️ App Store ﹡ iOS 11, 12 en 13🗄 ARCHIEF


Geldrekenen

Geldrekenen is een échte onderwijs app en bedoeld als instructie app: SAMEN met de juf/meester oefenen met geldsommen. Alleen oefenen kan natuurlijk ook!

﹡iPad / iOS 7 en 8

Honderdveld

Honderdveld is een échte onderwijs app en bedoeld als instructie app: SAMEN oefenen met de juf/meester. Alleen oefenen kan natuurlijk ook!

﹡iPad / iOS 7 en 8

rekenrek

Rekenrek is een échte onderwijs app en bedoeld als instructie app: SAMEN met de juf/meester het rekenrek en de sommen oefenen. Alleen oefenen kan natuurlijk ook!

﹡iPad / iOS 7 en 8

STOPLICHT

Stoplicht is een hulpmiddel tijdens zelfstandig werken in de klas. Iedere kleur staat voor een andere afspraak. Uiteraard kan Stoplicht ook in andere situaties gebruikt worden.

﹡iPad / iOS 7 en 8