OM OSS

Vi, Familjen Camarda, är en italiensk-svensk familj med rötter både i Östergötland och på Sicilien. Vi har bott väldigt många år i Italien men flyttade till Sverige 2006 och bor sedan dess i Borensberg mellan Motala och Linköping. Att komma hem till oss är lite som att komma till Italien; hos oss är det alltid fullt med folk, alla pratar högt på italienska och det gestikuleras vilt. Pasta serveras till i stort sätt varje måltid och köttfärssåsen till lunchen kokar på spisen innan frukosten är serverad. Nyheterna ses oftare på italienska än på svenska och filmerna till det svenska fredagsmyset är dubbade på italienska :D. Vi älskar det svenska lugnet, den svenska skogen och fjällen, men också Siciliens stränder och den italienska maten.

Sedan 2015 driver vi tillsammans familjeföretaget Camarda F&H AB som importerar italienska delikatesser direkt från utvalda producenter över hela Italien och säljer både till . Produkterna väljs noga ut för att inte innehålla onödiga och konstiga tillsatser. Att importera med lokalkännedom underlättar både valet av produkter och möjligheten att få bra priser på varorna. Ni hittar oss och våra delikatesser på marknader och mässor över hela Sverige, men vi levererar också direkt till restauranger, andra företag, delikatessbutiker. Hör av er direkt till oss, eller följ oss på facebook om ni vill veta när vi kommer till en stad nära er.

Här på sidan finns ett urval av vårt sortiment av delikatesser. Tack vare stora kontaktytor i Italien och möjlighet att samskeppa med större order av ordinarie sortiment tar vi också snabbt hem andra produkter om ni så önskar; tex mortadella, lardo, spalla, andra ostar än de vi redan har i sortimentet, torroni, pandoro och panettone (runt jul) osv. Hör av er så ordnar vi!

/Familjen Camarda

Ring: 076-257 87 47 Skriv: info@camarda.se Besök: Källgatan 22, Borensberg

Gilla oss på Facebook! Webbmaster: Pontus Ferm