De Kromstraat

Welkom bij onze Buurtvereniging!

Onze buurtvereniging wordt gevormd door bewoners uit Veldhoven-Dorp, en dan met name uit de:

Kromstraat, Nieuwstraat, Goorstraat, Grote Kerkepad en de Taaghof.


In 1994 opgericht in de Kromstraat, werd het gebied steeds verder uitgebreid met de andere straten die zich aansloten tot de huidige omvang. Een lidmaatschap hangt direct samen met het gevestigd zijn in een van deze straten.

Er zijn nu circa 80 huishoudens lid van onze vereniging met ongeveer 270 volwassenen en kinderen!

Wat is ons doel? Het bevorderen van de sfeer en onderlinge verhoudingen in de buurt, door het organiseren van allerlei activiteiten voor de leden en hun gezin. Zo is er jaarlijks o.a. een fietstocht met aansluitend een barbecue, een kindermiddag, boswandeling en nog veel meer.

Verder zijn wij, indien dit op prijs wordt gesteld, attent bij lief en leed.

Iedereen die in onze buurt gevestigd is, is welkom om lid te worden. De kosten bedragen € 24,- per huishouden per jaar, maar alleenstaanden betalen de helft. Meld je aan via de e-mail (zie Contactgegevens), dan komen we gauw kennis maken. Wil je ergens op reageren dan kan je dat via hetzelfde e-mailadres doen of via Facebook.

Daarnaast loopt bij ons het Buurtpreventie-project sinds 2013. Dat ontstijgt onze vereniging als activiteit, want het dient álle bewoners van ons gebied. Ook zij die geen lid zijn van de vereniging vallen onder onze aandacht met in totaal 250 adressen.

Sluit je aan bij de WhatsApp-BuurtPreventie op 0653-166725.


De Kromstraat Buurtvereniging

Ons gebied:


Kromstraat

Nieuwstraat

Goorstraat

Grote Kerkepad

Taaghof


Dat geldt ook voor de Buurtpreventie.