Microcement

Ha egyedi, modern, praktikus, trendi, és tartós burkolatot szeretne,...

Több gyártó van a piacon aki microcement burkolat elkészítésére alkalmas anyagot gyárt. Mi a MicroBondot választottuk, és ajánljuk Önöknek

A MicroBond egy dekoratív mikrocement bevonat az Ecobeton portfóliójából. Amerikai recept szerint gyártott polimer-cement összetételű termék, mely beltéren és kültéren is eredményesen használható, melyet a 10 éves magyarországi referenciáink is bizonyítanak. Padlókra, lépcsőkre, falakra, konyhaszekrényekre, fürdőszobákra, bútorokra, mennyezetekre és egyéb felületekre is használható. A MicroBond a színek, dekorok és struktúrák széles skáláját kínálja, ahol az egyetlen korlátozó tényező a kreativitás.


A MicroBond lehetővé teszi minimalista, modern, kreatív és személyre szabott stílusok létrehozását, ugyanakkor rusztikus stílus létrehozására vagy történelmi épületek rekonstruálására vakolatként is alkalmas. A MicroBond tartós és vizes helységekben, például zuhanykabinokban is használható. A speciális összetételének köszönhetően nem csak cementkötésű hordozón alkalmazható, hanem olyan felületekre is, mint gipszkarton, vakolat, meglévő fal- vagy padlólapok, fa, laminált lemez, fém stb.


A kézzel készülő bevonat az egyes megrendelések vagy projektek eredményét még egyedibbé és eredetibbé teszi, ugyanis két felület soha nem lesz azonos.


Microbond használatának előnyei:

Alkalmazható padlón, falon, mennyezeten, bútoron, stb.

Beltéren és kültéren is eredményesen működik

Széles körű színek és textúrák.

Kézzel készített felület egyedi és kreatív végeredménnyel.

Minden felületre felhordható: csempe, kőagyag, terrazzo, beton, gipszkarton, cement, vakolat, laminált bútorlap, fa, aszfalt, stb.

Magas kopás- és karcállóság

Ellenáll a vegyi anyagoknak

Széles körű felhasználási lehetőségek.

Csúszásmentes felület az alapfelülettel összhangban

Természetes anyag.

Környezetbarát.

Könnyű karbantartás: tisztítás vízzel és PH-semleges szappannal.

Fuga és dilatáció nélküli felület gomba, penész és baktériumok nélkül.

Bármilyen Ral színben elkészíthető

Vízálló.

Írjon, hívjon, kérjen ajánlatot!