Welkom

Altijd welkom voor een bezoekje!

Maak een afspraak 

via mail info@bsterelzen.be
bel 057 44 50 50 of
sms 0490 588 200

Of spring eens binnen 😊


Tot dan!

en bekijk ons filmpje met leuke sfeerbeelden hieronder

GO! basisschool Ter Elzen is een kleine en fijne basisschool boven op de heuvel van Wijtschate. In deze groene omgeving starten de allerkleinsten in het kinderdagverblijf waar ze van 6u30 tot 18u30 opgevangen worden door een gedreven team kinderverzorgsters. Dankzij knutselactiviteiten, educatieve spelletjes en instapmomenten worden de kinderen goed voorbereid op de overstap naar de kleuterklassen. 

De kleinschaligheid van de school zorgt ervoor dat uw kind zowel in de kleuterklassen als in de lagere afdeling kan genieten van een sterke individuele begeleiding. De gemotiveerde leerkrachten behandelen elke leerling als een VIP, met eigen talenten en interesses. Dankzij speelplaatskoffers, sportactiviteiten, STEM-activiteiten en talrijke spel- en werkvormen in de klassen wordt er extra ingezet op het leren omgaan met elkaar op een respectvolle manier.

Om u nog beter van dienst te zijn, voorzien we vervoer van huis naar school met onze eigen schoolbus, kan er ’s middags een warme maaltijd gegeten worden en is er buitenschoolse kinderopvang van 7u00 tot 18u30 voor en na schooltijd.

Deze volledige VIP-behandeling wordt gedragen door het volledige schoolteam dat de drijfkracht vormt achter GO! basisschool Ter Elzen. Lees hier onze visie.

ga snel naar

menu - maaltijden

kalender

schooluren

schoolteam

U vindt hier alle praktische informatie omtrent het kinderdagverblijf en de basisschool.

Indien u ons graag een bezoekje brengt, altijd welkom!

Schoolstraat 19

8953 Wijtschate

057/ 44 50 50

info@bsterelzen.be