OVER MIJ

#leveninluxe

Vrijheid speelt een hoofdrol in mijn leven en heeft invloed op mijn werk. Vrijheid betekent voor mij mijn leven vorm kunnen geven op een manier die voor mij goed voelt, waarbij ik veel plezier , gemak en fun beleef, uitdagingen aan kan gaan, financieel alle ruimte heb, veel energie heb en in liefde met mijn dierbaren kan zijn. Kortom; een leven in luxe.

Vrijheid heeft in mijn leven altijd al een belangrijke rol gespeeld. Niet altijd makkelijk voor mijn ouders destijds die mij eigenwijs vonden.

En toch zijn er in mijn leven zaken gekomen die ikzelf heb toegelaten, waardoor mijn vrijheid enorm beknopt werd. Letterlijk in mijn bewegingsvrijheid, mijn omgeving, in mijn hoofd in de vorm van veel en/of negatieve gedachten en gevoelens. En dat ebde door naar mijn werk/bedrijf. Hierdoor was ik niet energiek en voelde ik me al helemaal niet blij. Ondertussen wilde en moest ik zo bizar veel ballen hoog houden, waardoor ik totaal geen overview had, ik voor mijn kinderen niet de leukste mama was en voor mijn omgeving zeker niet de beste versie van mijzelf liet zien, laat staan hoe mijn financien eruit zagen.

Ik wist dat het anders moest en kon! Maar hoe?

Gelukkig viel ‘per toeval’ op het juiste moment alles op zijn plek en ontmoette ik de juiste persoon in de vorm van een coach die mij en mijn business weer back on track bracht. En ja, ik was toen zelf al jaren succesvol coach en trainer, ik had al duizenden mensen geholpen en ook had ik al veel verschillende opleidingen gevolgd.

Dit ‘het moet anders’ gold niet alleen op privé gebied, maar ook voor mijn werk. Mijn eigen avontuur, de weg en ontwikkeling die ikzelf heb afgelegd als persoon én naar mijn vrijheid zijn een leidraad gaan vormen voor mijn nieuwe bedrijf; Brigitta Vos Worldwide Coaching & Consultancy. Een jaar geleden ben ik gestart (na 18 jaar mijn vorige bedrijf te hebben gerund Uomo Universale). En wereldwijd omdat ik me wereldburger voel en in het verleden al in het buitenland met mensen heb gewerkt.

Ik noem dit ook wel ‘leven in luxe’; de vrijheid om te werken en te leven op mijn manier. Dit is meer dan ooit mijn drive. Want ik weet dat veel mensen dit graag willen en op zoek zijn naar vrijheid. Het voelt voor mij als een enorme luxe en het geeft mij waanzinnig veel vervulling en energie om mensen te begeleiden naar een vrij leven en hun roeping in business en life te laten beleven.

Het leven is zo mooi!

Brigitta als business&life coach

Ik ben een snelle (analytische) denker en dat helpt mij om mijn zeer sterke intuïtie en ‘weten’ onder woorden te brengen. Ik kan ook ongeduldig en vasthoudend zijn, maar heb geleerd hoe ik dit helpend in kan zetten, in de combinatie met het snelle denken en de sterke intuïtie, en hoe ik direct op mijn doel kan afgaan. Ik gebruik deze methode die ik de ‘short cut’ noem, om in het leven sneller te gaan en gericht naar mijn doel of wens. Ik kan dan ook heel direct en confronterend overkomen, maar het komt vanuit mijn hart!

Ik ben ras-nieuwsgierig, soms bij het irritante af (hoor is wel eens), waardoor werken met mij je jeuk kan geven, maar tevens veel helderheid en diepgang.

* Intuïtie betekent vanuit het Latijn ‘innerlijk zien’, hetgeen voor mij ook letterlijk zo is en werkt.


The intuitive mind is a sacred gift

And the rational mind is a faithful servant.

We have created a society that honors the servant and has forgotten the gift.

- Albert Einstein -

Ik ben coach sinds 2001 nadat ik diverse opleidingen (NLP pracitioner en master, master coach opleiding, ademopleiding e.d. in binnen en buitenland) en cursussen (grote diversiteit zoals familieopstellingen, systeemwerk, persoonlijke ontwikkeling, meditatie e.d.) heb gevolgd na mijn universitaire opleiding en tijdens mijn werk als manager binnen een midden-groot bedrijf. Ik heb ondertussen vele duizenden mensen gecoacht en/of opgeleid. Tevens ben ik docent bij de post-HBO opleiding tot leefstijlcoach bij MARK Academy.

Als je me zou kennen zou je weten dat:

Ik ben een echte reiziger, pionier en avonturier. Zo'n beetje alle continenten bezocht en ontdekt. Ga je mee op avontuur?

Ik ben dol op Italië in het algemeen en Rome in het bijzonder.

Ik heb mijn eigen ‘kwik, kwek en kwak heb in de vorm van mijn 3 jongens waar ik zielsveel van houd

Ik ben gek op lekker eten, in de natuur zijn, ruimte en rust maar ook zo nu en dan kan genieten van de hectiek in een stad (liefste Rome)

Maar bovenal houd ik van alles dat leeft: mensen, dieren en onze aarde!

Verder ben ik erg energiek en ik geloof niet in toeval.

There is always a way; never quit!

Als het doel niet bereikt kan worden, stel dan niet je doel bij, maar je aanpak of stappen er naar toe.

- Confusius-